Arkadaşlar Piranha Tarantula Q Type web cam'in ses özelliğini bir türlü ayarlayamadım kullananlar varsa nasıl olupta ses ayarı yaparım.Cızıtrıdan başka birşey yok
tşk.
WebCam Ses Sorunu
wepcamlarınses özelliği markaya göre değişmez biliyorum sisteminde eğer 2tane ses kartı var ise ana kartın üzerindekini seç, yok ise ses ve görüntü kurulumunu tekrar düzenle..
Arkadaşım başka bir mikrofon taktım yine cızrtı var acaba girişte mi sorun var diyeceğim ama takılan jakı gösteriyor (realtek alc888)ondan kaynaklı olabilir mi
tşk
takılan jakı göstermesi problem olmadığı anlamına gelmez, mikrofon bir artı bide eksi kablo olmak üzere tek uçta birleştirilir şerit siyah çizgi ile ve altında bulunan ayraç kaplama ile bu uçlar birbirinden ayrılır, eğer çok fazla tak çıkar yaptınsa başka mikrofonla dene, ama ben ses ve görüntü kurulumunda ısrar ediyorum.. sistemin hakkında bilgi vermemişsin şuan belki ezbere konuşuyorum..
sistem söyle diyebilirim:asus eah3870,2*1 kingston 800 ddr2,seagate 500 gb 16mb sataII;lggh20ns dvdrw,intel e8400 c2d,msı p35 neo2 fr
söylediğin ses görüntü kurulumunu tekrarladım ama yine aynı.
tşk bilgilerin için
eğer sorun girişteyse umarım değildir
ek bir ses kartı mı gerekli
başka bir pc'de denedim cam sağlam anakartın ses girisi sıkıntılıysa nasıl çözebilirim
tşk