Normalde takır takır yıllardır çalışan bir webcam'im var. Bugün skype deniyim dedim ve kurdum. Skype kurduktan sonra bir anda MSN'de kamera kullanamaz oldum. Daha sonra skype'ı kaldırdım (tamamen, CCleaner'la da temizledim) ancak kamera hala MSN de çalışmıyor. MSN de Ses ve görüntü özelliklerine tıkladığımda orda kamerayı görüp, görüntü alabiliyorum. Ancak bir arkadaşımla konuşma penceresinde kamera açmaya çalıştığımda aşağıdaki sonuçları alıyorum. Nedeni ne olabilir ?
Webcam Sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Son Düzenleme: pasketchi ~ 30 Temmuz 2009 00:58
OP Taze Üye
15 mesaj
Şu an camera'mın driver'ını kaldırdım ve baştan yükledim. sonuç olumsuz.. Aynı sorun devam ediyor.
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
skype ı yeniden kurun ve your uninstaller ile kaldırın kaldırdıktna sonra your uninstaller ile temizlik yapın eğer olmazsa live messenger 8.5 sürümünü kurun ve 8.5 den 9.0 a yükseltin
OP Taze Üye
15 mesaj
Skyp'ı kaldırırken Revo Uninstaller ile kaldırdım, yani yine bir programla kaldırdım.. Windows Live Messenger 2009 kullanıyorum, daha önce böyle bir sorun olmamıştı hiç..
Son Düzenleme: pasketchi ~ 30 Temmuz 2009 01:34
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
OP Taze Üye
15 mesaj
Malesef senin dediğin programla da olmadı...
Ancak sorunu çözdüm.. MSN ses ve görüntü ayarlama panelinden kamerayı önce devre dışı bıraktım.. daha sonra tekrar kameramı seçtim ve sorun çözüldü..
Baya da küfrettim hani, "bu muydu len derdin saatlerdir uraştırıyon beni" dedim :)