selam arkadaşlar..
shiny SH 2166 webcam'ım var driver'ini yüklüyorum ve sorunsuz bi şekilde çalıştırıyorum.. fakat bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda cam çalışmıyor.. driver duruyor fakat camdan görüntü gelmiyor...
önerilerinizi bekliyorum..
selam arkadaşlar..
shiny SH 2166 webcam'ım var driver'ini yüklüyorum ve sorunsuz bi şekilde çalıştırıyorum.. fakat bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda cam çalışmıyor.. driver duruyor fakat camdan görüntü gelmiyor...
önerilerinizi bekliyorum..
Bilgisayarında deepfreeze gibi bir program var mı?
hayır yok.. bilgisayara dün format attım toplam 15 e yakın program var.. onların arasında da deepfreez bnzeri bi program yok
Başka bir fikrim yok bilen arkadaşlar yardım edecektir. Kolay gelsin...
teşekkürler yinede :(((( ... önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Sevgili arkadaşım,webcamera yazlımını bilgisayarından kaldır ve tekrar yeniden yükle ve yükleme sonunda bilgisayarını yeniden başlat.Programın yüklenip yüklenmediğini program ekle ve kaldır'dan kontrol et.Sendeki webcam sürücüsü cd sini kontrol et çizik varmı bak.Eğer mümkünse otomatik değilde kendin cd içinden exe programı ile yükle.Atyrıca web cameranın bilgisayar girişlerine iyice yerleşip yerleşmediğine bak.Cd içinden ele yüklenirken bazı opsiyonları kapatmış olabilirsin veya senin bu opsiyonları ayarlaman gerekebilir.
önerimi bir dene çalışmazsa ayrı bir önerim olabilir.
mahmut_alanSevgili arkadaşım,webcamera yazlımını bilgisayarından kaldır ve tekrar yeniden yükle ve yükleme sonunda bilgisayarını yeniden başlat.Programın yüklenip yüklenmediğini program ekle ve kaldır'dan kontrol et.Sendeki webcam sürücüsü cd sini kontrol et çizik varmı bak.Eğer mümkünse otomatik değilde kendin cd içinden exe programı ile yükle.Atyrıca web cameranın bilgisayar girişlerine iyice yerleşip yerleşmediğine bak.Cd içinden ele yüklenirken bazı opsiyonları kapatmış olabilirsin veya senin bu opsiyonları ayarlaman gerekebilir.çok teşekkürler ilgine... cd de ufak tefek çizikler vardı .. senin söylediklerinden sonra yeni bi driver indirdim ve sorun çözüldü.. çok saol yardımın için arkadaşım.. http://www.upload.gen.tr/d.php/s1/i68drd97/shiny-sh2166.rar.html
önerimi bir dene çalışmazsa ayrı bir önerim olabilir.