webcam ya da başka bişey anlamadım ?

s.e.li.m
01-07-2011, 22:34   |  #1  
s.e.li.m avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
192 mesaj

İşletim sistemim win 7
Ekran kartım Sapphire HD 6870
İşlemcim AMD 965 
wEBCAM : CYBER KS-1211

Arkadaşlar merhaba.
Konuya nerdn başlıyacağımı bulamadım ama direk anlatıyım en iyisi.Karışık gelirse kusura bakmayın artık ;)

Birkaç zaman önce pc ye format attırmıştım.Formattan sonra gerekli olan herşeyi düzgün ve kurulumuna  uygun olarak eksiksiz yükledim. Fakat garip bir sorun var. Öncelikle webcam sorunu sandım ama sonra Neroda da aynı sorunla karşılaşınca yanıldığımı anladım. Sorun şöyle:

Msnde arkadaşımla görüntülü konuşma yapmak istediğimde cam açıldığında göürntü pembe ve çizgi çizgi göründü.( görüntünün nasıl olduğunu görmeniz için resim ekledim) Normalde webcam , kendi programından başlatttığımda sorunsuz bir  şekilde çalışıyor fakat msne gelince görüntü bir hayli bozuluyor.Bugünde nero ile bi video CD si yaptım. Yazdırmadan önce menünün önizlemesini göreyim dedim fakat aynı msnde olduğu gibi bozuk ve pembe bir şekilde önizleme yaptı. Sorarsınız diye söylüyrum , normalde film video vs.. izlerken hiç böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Ekran kartımın driver ları her ay güncelliyorum temiz bir şekilde. Directx 11 de yüklü.Aklıma bunlar geliyo söyleyebiceğim.Bu sorun neden kaynaklanıyor anlamadım.He bu arada karşı tarafa benim görüntüm normal görünüyormuş fakat bana yansıyan görüntü bozuk oluyor. Resimden daha iyi anlarsınız
not : karşıdaki kişinin avatarını ben bulanıklaştırdım normalde  öyle değil yani :)

Yardımcı olan arkdaşlarıma  teşekkürler. Saygıyla..

mburak12345
01-07-2011, 22:55   |  #2  
mburak12345 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,242 mesaj

yazılımsal bir sorun gibi geliyor. ekran kartı sorunu değilse.tüm sürücülerini güncelle. birde comfix çalıştır.