arkadaşlar pc ye format atılmadan önce kullandığım driverim şimdi sorun çıkarıyor.daha önce birçok sefer kullanıp webcamımı kurduğum driverim son format attığımdan beri şu sorunu verdi
"yüklemek olduğunuz yazılım windows xp ile uyumluluğunu doğrulamak için windows logo sınamasından geçemedi.
bu yazılımın yüklemesine devam etmek ,sisteminizin doğru çalişmasını hemen veya daha sonra bozabilir.microsoft bu yüklemeyi durdurmanızı ve windows logo sınamasından geçmiş bir yazılım için yazılım satıcınıza başvurmanızı önerir"
diyor.altta da devam et ve durdur var her ikisini de denedim.devam ettiğimde programlarda webcam çıkıyor ancak amcap a bastığım camera açılmıyor ve de sürücülerin altında simge geliyodu o gelmedi.webcamın içinden çıkan driver bu daha önce defalarca bu şekilde kurdum şimd ne oldu buna.fikri olan var mı?
webcam
bendede bluetooht ta böyle yapıyodu ben devamet dedim bi sorun çıkarmadan devam etti bir ay sonra aynı xp yi baştan kurdum bu sefer hiç böyle bi sorun olmadı acaba yüklü diğer uygulamalar bi etki edebilirmi?
valla anlamadım ki bende devam et diyorum finish çıkıyo.20 sefer denedim belki.sadece birinde devam et dedikten sonra yeniden başlatsınmı çıktı tamam dedim yeniden başladı yine aynı şey oldu.programlarda görünüyo ama açmıyo.
nasıl bişeydi nasıl oluyo?
yeni donanım bulundu uyarısı bilg. ilk açtığında gelir.orada cd istediğinde yüklemeyi denedinmi.kendin yüklemeden önce bilg. otomatik yüklerse problem ortadan kalkabilir.
farkettiğim bişey var aygıt yöneticisinden evrensel seri yol denetleyicisine girdim ve 7 bölüm açıldı.ilk üç bölüm yani (usb)universal serial bus denetleyicisi yazan şeylerin özelliklerine tıkladığımda bu aygıt için sürücü yüklenmemiş yazıyor.sanırım bu yüzden camerayı görmüyor.mp4 ü de görmedi.takınca donanım bulundu demiyor.sürücüsünü nerden bulurum elimde anakartın driveri var ama onlardan hangisini yükleyeceğimi bilmiyorum.hepsini teker teker yüklesem cd de ne varsa bişeyleri bozarmıyım ki?
program bileşenlerini kaldırmıştırsınız