yaa arkadaşlar iki gün önce webcam aldım ama hala bilgisayara tanıtamadım bana bi yardım eder misiniz?[V]
çok ihtiyacım var buna
lütfen yardım edin..[V]
webcamı tanıtamadık
sorunun tam olarak ne ? ne hata veriyo ?
eğer driverlarını yüklemediysen çalışmaz.
driverı yükledim ama olmuyo.
web eye felan var onlarıda yükledik ama olmuyo.
bide bilgisayarıma sağ tıklayıp>özellikler>donanım>aygıt yöneticisine gir orda Soru işareti olan bi ikon olacaktır büyük ihtimalle bide ordan driver'ı yüklemeyi dene
teşekkür ederim bi deneyim olmazsa yardım eder misin yine?
tabiki yardım ederim.Eğer icon olmazsa web cam sürücüsü olur orada yine aynı yerde sürücüyü güncelleştir de tekrar yüklemeyi dene.Olmazsa bi çaresine bakarıs :D
yaa olmuyo burda ünlem işaretli bişey var sürücüyü yeniden yükle diorum dosyayı bulamıyo...
karsına cıkan pencerede sana der eger aygıta ayıt bır cd varsa takın dıye cd yı cdrpma tak drıverı otomatık yukle de
yaa yüklüyorum ama olmuyo kii[V]
Model ne Arkadasım.Istersen Sırayal gıdelım ılk once Web-cam le verılen cd yı tak cd-roma daha sonra bu cd-rom senı yonlendırecektır.Web-camın programını yuklıyeceksın pc ne sonra bu programı yukledıkten sonra web-camın kablosunu pc ne tak wındows sana bı uyarıyla yenı bır donanım bulundu dıcektır sag altta cıkan sımgeye tıkla ve burdan surucuyu yukleyı ısaretlı hale getır bu sırada cd ın cd-romda takılı kalsın tabı sonra orda sana dıcek eger donanım ıle bırlıkte bır cd verıldıyse takın dıye drıverı dıskten yukle secenegını sec o kendı bulur ve yukler daha sonra pc nı ac kapa web-camın kullanıma hazır olur.
tamam çok teşekkür ederimmben bi bakayım
yaaa arkadşlar vtmini.sys diye bi dosya istiyo bu ama böle bi dosya yok o nedenle yüklenmiyo yapamıyorum..
rana sen bence bi bilgisayarcıya götür.olması gerekenlerin hepsini sana yazdık.
teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için tmm bi bilgisayarcıya götürcem gercekten yardımlarınız için çok tşk ederimm kendinize ii bakın yine konuşalım...
Bence senin sorunun usb girişinin bozuk olması.o bozuk değilse kameran bozuk.değiştir.
usb girişinin bozuk oldugunu nasıl anlıycaksın kamerayı tak yenı donanım bulundu dıye bir ıkaz gelıyorsa bozuk değildir.tersi oluyorsa bozuk.
tabi yeni cigaz bulundu diye ikaz geliyorsa ve aldıgın cd deki kurulumu yaptıysan ve hala calısmıyorsa .ya cd baska bır modele ait yada kameran bozuk.yeni alınan mal bozuk değildir diye bir kaide yoktur.
-_rana_-benzer bi sorun başıma gelmişti pk635 webcamimde.o i
yaaa arkadşlar vtmini.sys diye bi dosya istiyo bu ama böle bi dosya yok o nedenle yüklenmiyo yapamıyorum..
stedigi dıosyayı cd nin içinde butun klasorlere girewrek ara bence bulursun tabi bu istedigi dosya usb aygıtının yada windowsun deilde camera driver ının bi parcası ise ...