otoringo sormuş:
Gembird Model CAM66U Webcamim var fakat ne yaptimsa mikrofonun calismiyor cok denedim ama bi turlu basaramadim kameranin driverlarini bastan silip tekrar yukledim fakat bir sonuc alamadim konusurken bile hoparlorden ses cikmiyor nede msn de kimseyle konusamiyorum hic ama hic ses cikmiyor.Denetim Masasindan Ses aygitlarina girdim ve gelismise tikladim ardindan ana sese tikladim mikrofon sesine geldim ve gelismise tikladim ve onume hic beklemedigim bi sorun cikti Ton denetimlerinde bas ve tiz ayari alcak ve bunu duzeltmeme imkan yok sadece Mikrofon arttirma ya tiklayabiliyorum sizce sorun bundan mi kaynaklaniyor yoksa driverler mi eski guncel driver nereden bulabilirim lutfen yardim edin!!Cevaplarinizi bekliyorum
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Arkadaslar uzun bi aradan sonra tekrar merabalar iki senedir kameramla bir sorunum var fakat derdimi bi turlu dile getiremiyorum
asiri yogun islerim oldugundan bilgisayar ortamina pek fazla zaman ayiramiyorum.Sizlerle ilgilenemedigim icin lutfen kusuruma bakmayiniz.Fazla soz yapmadan soruma geceyim
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3