webdekurs.com

h.ozgur
09-06-2007, 00:39   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
338 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

Video kurs sitesi olan webdekurs.com, internetin her türlü yeniliğini bünyesinde barındıran, bu doğrultuda bütün bilgisini, öğrenmek isteyen herkese basit, anlaşılır ve pratik bir yolla aktarmayı amaç edinmiştir. Video ve yazılı dökümanlar ile internet üzerinden en etkili şekilde web dünyasının inceliklerini zevkli bir şekilde öğreneceksiniz...(sitenin ana sayfasından alıntı)
bi inceleyin yeni açılmış bir site(yakl. 3aydır)bir çok konuda sıfırdan başlamak üzere yazılı ve görüntülü bilgi sunuluyor. en azından ilginizi çekecek bir konu başlığı bulacağınızdan eminim


asimileci
11-06-2007, 09:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006

eyvallah bilgisayarlı ön muhasebe ile ilgili bildiğin site varmı ayrıntılı anlatımlı

ExCeLLiuM
11-06-2007, 09:02   |  #3  
ExCeLLiuM avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,149 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Banada lazım

Caner Güral
18-06-2007, 12:45   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
663 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006

@h.ozgur

Hocam, size siteyle ilgili bir e-posta atmıştım uzun zaman önce ama hâlâ cevap gelmedi.Özel birşey olmadığından burada sunmak isterim:

##########
Merhaba,

Ben Caner Güral.Birkaç gün önce Bildirgeç'te sitenizle ilgili bir yazı görmüştüm ve hemen ziyaret edeyim dedim.Niye ziyaret edeyim dedim ? Çünkü böyle bir siteyi yapmayı üniversite sınavlarından sonrası için ben düşünüyordum.Bu sebeptendir ki sizlere geri izlenim vermem, hem internet kullanıcıları için yararlı olacaktır hem de sizin siteyi daha fazla geliştirmenize.

Öncelikle girdiğimde sitenin hazır bir şablon gibi durduğunu söylemek isterim.Yani biraz daha kullanışlılık beklerdim internet hizmetleri veren bir şirketin sitesinden.Neyse deyip asıl sormak istediğim kısma geçmek istiyorum: Acaba görüntüler hep  WMV formatında yayımlanmak zorunda mı ? Bu şu anlama geliyor: FLV ya da SWF gibi sağlam ve bağımsız bir teknoloji varken, siz bizi biraz Microsoft-vari ürünlere mecbur ediyorsunuz.Sizden dileğim, bir flv video player ile kullanışlılığı biraz daha arttırmanız.

Bunun haricinde ben bu ders başına para mevzusuna pek sıcak bakmıyorum.Ne bileyim, eğer insan gerçekten, eğitim verip insanlara yardımda bulunmak istiyorsa, bu paraya ihtiyaç duymamalı bence.Yine de siz bilirsiniz deyip bunu geçiyorum.

Ayrıca sitede şunu da görmek isterdim: Son kullanıcıda hangi konu ile ilgili ders istediğini, kategorilere ayrılmış bir form ile alıp bunları bekleyen istekler gibi bir sayfada göstermenizi.Hem böylelikle insanlar varolan bir dersi hazırlamamış olurlar yahut listede gözükenlerden kendilerine seçip, bununla ilgili de ders hazırlayabilirler.

Şu video formatı üzerinde elzem bir değişiklik olmasını istediğimi bilmenizi isterim.Mademki fikrimi benden önce başkası tarafından hayat geçiriliyor, "başka bir projede inşallah" deyip, varolana, size yardım etmek istiyorum.

Hoşçakalın.Hepinize iyi günler, iyi çalışmalar dilerim.
##########

Belki e-posta sunucunuzda bir sorun vardır deyip burada cevaplamanızı rica ediyorum.Hoşçakalın....