webmaster hayatı , tarzi ve başarısı

djremix
16-10-2011, 02:59   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
64 mesaj

merhaba web gönülluleri arkadaşlarım :) forumda gezerken ilk web sitesi girisimlerim aklıma geldi dileyen varsa sizde anlatın ilk ben başlayım : bundan 4-5 sene önce teknolojitelevizyonu vardı ve sitesi izleyenler bilir drx kapanış sayfası falan :) onun forumunda websitesi yapmak istedigime dair konu açtım hemen yorumlar geldı (o zamanlar baya yardımlasma vardı) neyse bir kisi msnden yardımlı site yaptıracagını söyledi ve mini-nuke 1.8 portal sitesini kurduk free hostumda 1asphost tu tabi hata verirdi cokerdi ama ben tekrar kurdum kodlama yapa yapa kaptım birseyler Sonra ucretli host almaya karar verdim yurt disı linux hostla nuke 7.6 ile basladım nuketurk ve netopsion sitelerinde fink attım (artık o siteler yayına son verdiler) nukeninde saglam olmadıgı son zamanlarda arttı hergun acıklar aralara kod eklemeler , cıkarmalar uyusmazlıklar tam bir kaostu  son 2 senedir joomladayım gayet guvenli , gelistirilebilir bir icerik sistemi tamamen admine kalmıs :) suan sirketlere firmalara yada sahıslara ait web siteleri tasarlayıp satıyorum dahada kendimi gelistiriyorum aksam yastıga basınızı koymadan veritabanı yedegini alıp kontrol ettikten sonra yatıyorsanız sabah sitenize kosup cocugunuz gibi ilgileniyorsaniz dogru yoldasınız başarılar diliyorum php li asp li html li gunlere ;)