webshots desktop1

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
nihiL
24-09-2004, 02:33   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj

kullanıyordum. doğru yazmışımdır umarım.

bilg.de şöyle bir sorun vardı. herhangi bir oyuna girdiğim zaman rastgele zamanda kitleniyor yada masaüstüne dönüyordu. fazla kaynak harcamayan oyunlarda bile atıyordu. age of empires, diablo mesela. bir gün takip ettim. webshots tam otomatik duvar kağıdı değiştirirken oyunun kitlendiğini fark ettim. artalan değişirken sağ alt köşeden küçük bir mönü açılıyordu, oyun da kitleniyordu. wd.yi kaldırdım artık oyunlarda kilitlenmiyor. yada masaüstüne atmıyor. belki de ben yanlış tespit ettim.

sorum: sizde böyle bir olay oldu mu?
programda mı hata vardı?
artalanın otomatik değişmesini seviyodum. başka bir program mı kullanabilir myim?

Banned
11-10-2004, 23:41   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
49 mesaj

kardeş aslında ben o tarz programlara karşıyım. tamam belki estetik olarak güzel ama bilgisayarı çok kasıyo. yavas çalısmasına sebeb oluyor. senın belki ram de küçüktür 128/256 felan gerçi buda fazla önemli değil ama bana sorarsan o tarz programlar kullanma. ama yok kullanacam diyorsan. oyun oynayacağın zaman veya bilgisayarında bir programda calısacagın zaman try iconda yani saat çubuğundaki wd nin üzerine sağ tıkla disable yazan yere bas. bu sayede sen işini bitiresıye kadar wd pasif olacak ve çalısmayacaktır. yok bunuda istemem dersen sana baska bir yolunu daha anlatayım. baslat/çalıstır/oraya msconfig yaz tamama tıkla ordan başlangıça tıkla karsına bir suru program adı cıkacaktır. bu alanda bilgisayarının açılısta calısmasına izin verdiğin programlar olacaktır. bunların arasında wd ile ilgili olanı bul ve onu pasif duruma getir. böylece sen istemeden çalısmayacaktır. yanı bılgısayarın açılır açılmaz devreye gırmeyecektır. aslında benım bilgisayarımda baslangıcta bir tane bile program yok ve çok hızlı açılıyor ve calısıyor. ben görsellık değilde hıza bakıyorum.bu işlemi yaptıktan sonra ne zaman wd yi çalıştırmak istersen başlat/ programlar/wd bu kadar basıt. kolay gelsın