WhatsApp'ı Windows'ta çalıştırmanın yolu!

CHIP Online
21-04-2013, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ceplerin vazgeçilmezi WhatsApp'ı PC'nizde de kullanmak istiyorsanız, işte bunun yolu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/wha ... nin-yolu_39886.html

Resimlerle: 2013'ün cep telefonları!

Normal şartlarda sadece cep telefonlarımızda kullanabildiğimiz WhatsApp'ı bilgisayarımızda da kullanmanın bir yolu var mı? Bir web hizmeti olan Manymo, bunu mümkün kılıyor.

WhatsApp'ı bilgisayarınızda çalıştırmak için yapmanız gereken, sadece WhatsApp'ın APK dosyasını indirmek ve Manymo web sitesine giderek bir kullanıcı profili oluşturmak. Oturum açtıktan sonra menü çubuğuna tıklayın ve sağ üstteki "Launch Emulator" bağlantısına tıklayın. Burada "App" kategorisi altında "Launch with" seçeneğini göreceksiniz. Şimdi WhatsApp'ın APK dosyasını karşıya yükleyin. İşlemin geri kalanında ekrandaki talimatları izlemeniz yeterli. Launch düğmesine tıklayarak uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

WhatsApp'ı başlattığınızda telefon numaranızı doğrulamanız gerekecek. Bu çalışmayacağından, SMS doğrulamasının başarısız olmasını bekleyin ve telefon numaranızı girerek WhatsApp'ın sizi aramasını sağlayın. Bu şekilde uygulamaya girmeniz gereken kodu edinebilirsiniz. Ancak varolan kişilerinizi uygulamaya aktaramayacaksınız.

Manymo'nun dezavantajı

Hizmet henüz oldukça yavaş ve ücretsiz sürümünü ayda sadece 10 kez kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında WhatsApp'ı aynı anda sadece bir cihazda kullanmanız mümkün. PC ve mobil arasında sıkça geçiş yaparsanız, WhatsApp sizi 24 saat boyunca engelleyebiliyor.

Manymo yerine alternatif olarak BlueStacks App Player'ı da deneyebilirsiniz. Bu araç çok daha hızlı çalışıyor, ancak onu yapılandırmanız biraz daha zor olabilir.


İndirin: WhatsApp APK dosyası (Alternatif bağlantı)


Web hizmeti: Manymo

Tüm Konu: WhatsApp'ı Windows'ta çalıştırmanın yolu!

Resimlerle: 2013'ün cep telefonları!

Kaynak: www.chip.com.tr