WhatsApp'tan Android Wear desteği!

CHIP Online
07-08-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ceplerin vazgeçilmez sohbet uygulaması WhatsApp, artık bu cihazlara da tam destek sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/wha ... -destegi_48773.html

Resimlerle: En iyi 10 Windows 8 ve Android uygulaması!

Giyilebilir teknoloji gün geçtikçe gelişiyor ve farklı firmalar bu yeni rekabet ortamında bir bir kendilerini göstermeye başlıyorlar. Şimdiden birçok iddialı isim piyasada mevcutken, kimileri de yakın zamanda yapacakları atılımlar ile giyilebilir teknoloji pazarına farklı bir yön verme peşindeler.


Evet, sektör giderek büyüyor ve yeni tasarımlar boy gösteriyor ama tüm sektöre hakim olan Android teknolojisi ile bezenmiş cihazlar, genelde kullanıcısına limitli miktarda işlem yapma şansı tanıyor. Nitekim bu denklem hepimizin yakinen tanıdığı bir uygulama olan WhatsApp ile değişiyor! Giyilebilir Android cihazlar üzerinde artık tam olarak kullanılabileceğini gözler önüne seren WhatsApp'ın son beta versiyonu, aynı zamanda bu saatlerle neler yapılabileceğini de göstermiş oldu.


WhatsApp, Android Wear destekli saat üzerinde sadece bilgi mesajı vermekle kalmıyor. O aynı zamanda gelen mesajın tamamını gösterebiliyor ve yetmezmiş gibi sesli mesajla cevap vermemize de imkan sunuyor. WhatsApp sunucularından indirebileceğiniz yeni beta sürümü, eğer Android saat sahibiyseniz kaçırmamanız gereken bir deneyim.   

Tüm Konu: WhatsApp'tan Android Wear desteği!

Resimlerle: En iyi 10 Windows 8 ve Android uygulaması!

Kaynak: www.chip.com.tr