merhaba ben kafama takılan bir soruyu paylaşmak istedim. benim kablosuz netmaster docsis 3 modem kullanıyorum hızım 20 megabit yani kabloluyken hızım ağpaylaşım merkezinde statü bölümünde 1 gb gösteriyor fakat wi-fi bağlayınca maksimum 300 mbps hızına ulaşıyor. acaba kabloluyken kullandığım hız kablosuzu bağladığımda 3 te 1 mi düşüyor. wi-fi teknolojisinde maksimum hız 300 mbps mi? piyasada hızı 1000 yada 2000 mbps ( 10 yada 20 megabit) varmıdır yoksa bu teknolojinin sınırı bu mudur..konu hakkında fikri olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum saygılarımla
Wİ-Fİ kablosuz Wireless adaptörlerde maksimum hız?
merhaba ben kafama takılan bir soruyu paylaşmak istedim. benim kablosuz netmaster docsis 3 modem kullanıyorum hızım 20 megabit yani kabloluyken hızım ağpaylaşım merkezinde statü bölümünde 1 gb gösteriyor fakat wi-fi bağlayınca maksimum 300 mbps hızına ulaşıyor. acaba kabloluyken kullandığım hız kablosuzu bağladığımda 3 te 1 mi düşüyor. wi-fi teknolojisinde maksimum hız 300 mbps mi? piyasada hızı 1000 yada 2000 mbps ( 10 yada 20 megabit) varmıdır yoksa bu teknolojinin sınırı bu mudur..konu hakkında fikri olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum saygıları
Hayır o 300 Megabit'e kadar destekliyordur.Yani 20 megabit gelir ona rahat.
İnterneti kullandığın cihaza bağlı birde
Hızım 20 megabit modemimde netmasterın kablosuz cbw -383Z4 docsis 3 modem ((wi-fi 300lük tp link adaptör kullanıyorum))oldukça iyi ve veri hızı baya bir yüksek...sanırım wi-fi teknolojisi maksimum 300 mbps oluyuor aslında benim normalde bir sorunum yok sadece hız kaybım olurmu diye merak etmiştim. ilginiz için teşekürler..
Sayın Kullanıcımız,
Docsis 3.0 modemler, gigabit ethernete sahiptir; eğer bu modemle beraber kullanılan bilgisayar da gigabit etherneti destekliyorsa, yerel sistemde 1000 mbps (1 Ggbps ) hız görülecektir. Diğer taraftan, modeminizin desteklediği 802.11n kablosuz standartlarında maksimum kablosuz yerel hız 300 Mbps'dır.
NetMASTER cihazlarınızla ilgili herhangi bir sorunuz olursa destek merkezimizden teknik yardım alabilirsiniz. NetMASTER Destek Merkezi her gün 08:00 - 22:00 arası hizmet vermektedir.
0216 366 66 96
desteknetmaster.com.tr
Saygılarımızla,