Ben wi-fi'li bir telefon almayı düşünüyorum. Hatta biraz önce teknosada almak üzereydim son anda vazgeçtim. Samsung Monte ve Nokia E71 arasında kaldım. Montenin birkaç özelligi daha güzel birde dokunmatik filan. ayrıca neredeyse 1-2 ay önce piyasaya çıktı. Nokia E71 ise çok klas duruyor. Ama 1 yıldır piyasada. Ben wifi ile internete girebilicegim rahat edebilecegim telefon arıyorum.En azından seneye bu zamanlara kadar sorun yasamadan kullanmak istiyorum. Baska modelde önerebilirsiniz ama max 550 civarı. lütfen yardımlarınızı bekliyrum..
wi-fi'li bir telefon almayı düşünüyorum,öneriler?
dokunmatik samsung diyorsan çok yüksek model alman lazım 800 tl üstü onlar bile o kadar güzel değil 550 max. diyorsan bence 5800 ama dokunmatik fark etmez işim için kullanacağım dersen o zaman nokia e71 (yada e serilerinde bişey) ama monte alma arkadaşımda var pişman oldu çünkü onn telefonunu benim 5800 ezdi xD ama ince diyorsan dokunmatik o zaman mecbur samsung çünkü ince ve uygun fiyatlı dokunmatik tel. samsung da var ama özellik yok kalın dediğimde çok kalın değil yani uzun oldu k.bakma kısaca nokia dokunmatik olmaz iş telefonu = Nokia E71 Dokunmatik hem iş ve diğer işler için = Nokia 5800 XM ince dokunmatik = samsung monte :P
Ya da Nokia 5800 XpressMusic olabilir. Samsung'u akrabağım kullanıyor ve memnun (wifi kullanmıyor gerçi) Nokia 5800' da arkadaşım kullanıyor oda memnun 2 telefonuda bi kaç kere elime alma fırsatım oldu. Fonksiyon ve kamera kalitesi olarak Nokia 1 adım önde.
ya bende samsungun gorgia armanin telefonu vardı ondan sonra starı kullandım. hiç bir sorunum yoktu. 5800 çok kaba. onu düşünmüyorum. sadece wifi veya multimedya olrak hangisi daha güzel ikisi arasında kara veremiyorum. montenin menüsü çok dinamik. nokia e71 ise normal sade bir menu. ama e71in menusu çok güzel çok kararsızım :S:S
Dokunmatik / Multimedia / Wi-Fi / Kamera / Fiyat = Nokia 5800 :)
İstediği alanları baz almıştım yoksa tüm özellikleri boncuk gibi dizerim :)Ayrıyetten kolay Firmware ve program desteği ile Nokia hepsinden çok daha üstün. Bir nevi Nokia piyasanın Windows XP'si.
ben genede 5800ı düşünmüyrum. :S
Kafandakileri belirt ona göre + ve -'lerini söyleyelim bence. Biraz iğneyle kuyu kazmaya gidiyor konu :)
dedgm gibi e71 veya samsubg monte düşünyrm ikisi arasında krarsz kaldm