pre-rtm , haber fake değildir rtm ozellikleri taşıyacağı için yeni logo kısmen yeni tema bekleniyo...
Widows 7 7127 geliyoo..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hadi hayırlısı halka açık sürüm mü peki
Murat_Sahinhadi hayırlısı halka açık sürüm mübi kaç gün içinde veya gece bile olabilir torrentte açılcağı kesin rtm oncesi sürümdür halka açık olmaz..
matrax-38Eminmisiniz microsoft böyle açıklama yapmışmı birilerinin yaptığı edit olmasın.microsoft 7022 7048 7057 7068 7077 hakkında açıklama yapmışmı bundan bekliyosun kapalı süreçi açıklanırmı hiç halka akıl var mantık var...
matrax-38Peki halka kapalı ise kim sızdırıyo nete ya microsotf çalışanlarımıdünyada az sayıda seçili testır vardır onlardan genelde rusya ve çinden abd ve microsoft karşıtı ülkelerden sızar..
mesala 7000 çinden 7022 7057 7068 7077 rusya 7100 çinden sızmıştır.Son Düzenleme: kerimcem ~ 13 Mayıs 2009 14:31
Hadi bakalım yenşden başlıyoruz ozaman torrent sitesi ziyaretlerine :)
daha yeni kurmuştuk sistemide ama türkçe değildir abi onun için türkçeye kadar bekleyecem...:D:D:D:D
Win7'nin 2010'a kalmıcağı kesin bu hızla giderlerse eylül ekim gibi piyasaya çıkar
Bence bir daha formata gerek yok. RC, final sürüme kadar işimizi görür diye düşünüyorum. Mis gibi oldu. Sorunsuz, Türkçe.
doganogulturke katılıyorum gayet stabil çalışıyor , daha elimi süremem valla yeni formatladık. windows 7 final sürümden umudum büyük göreceğiz bakalım :)
arkadaşlar demedi demeyin 7600 yada 7800 kadar yolu var.Biz dedik rc 2 çıkacak millet dedi çıkmaz.
rc2 7200
rtm 7300
olacak daha önce buhaber sızmıştı
şuan bilgisayarımda RC 7100 kurulu gayet iyi çalışıyor RC2'yide yüklemeye hiç niyetim yok ancak final sürümünü kurabilirim
Bazen medyum ruhlu arkadaşların aramızda olduğunu hissediyorum ama bakalım hayırlısı...
doganogulturkBence bir daha formata gerek yok. RC, final sürüme kadar işimizi görür diye düşünüyorum. Mis gibi oldu. Sorunsuz, Türkçe.daha evvel kurmuştum windows7 yi ama Türkçe olmadığı için kaldırdım RC Türkçemi?
doganogulturkBence bir daha formata gerek yok. RC, final sürüme kadar işimizi görür diye düşünüyorum. Mis gibi oldu. Sorunsuz, Türkçe.daha evvel kurmuştum windows7 yi ama Türkçe olmadığı için kaldırdım RC Türkçemi?
tschukrudaha evvel kurmuştum windows7 yi ama Türkçe olmadığı için kaldırdım RC Türkçemi?türkçe değil fakat türkçe dil paketi war onu yüklüyorsun
Micrososft tun eli mahkum çünkü vista gibi olmasını istemiyor daha kararlı daha güvenli kaliteli windows 7 istiyor.Bence windows 7 tahminen 2010 veya 2010 sonu çıkacak.
Yaşar TunaBazen medyum ruhlu arkadaşların aramızda olduğunu hissediyorum ama bakalım hayırlısı...
PcMaKeRMedyum olsaydım sayısal lotoyu tuttururduk.
Medyumlukla alakası yok sadece benim umdugum gibi deil windows 7 dahada çalışmaları gerek.Microsoft erkenden çıkartırsa başı çok ağrır.
Şu *umduğun* noktaları bizlerle paylaşırsan en azından neyi ifade etmeye çalıştığını anlarız. Diğer konularda yanlış hatırlamıyorsam RC2 RC3 den bahsetmiştin. Bunların gerçekleşmesini neye bağlıyorsun?
Cidden merak ediyorum. Dalga geçmek için yazmadım.
iyi de arkadaşım bunu anlamamakta ne var sürekli araştırıyorum insanlar çok hata buldular windows 7 rc de adalar bizim gibi deil hatası varsa hemen microsoft bildiriyor zaten microsoftun şu patronu(sahibi deil sözcüsü)açıklama yaptı windows erken çıkarmıcaklarını daha kaliteli ve sağlam bir windows için bekleyecekleri ifade etti.Herşey ortada anlamamak için kendimizi kasmayalım.
DETROIDiyi de arkadaşım bunu anlamamakta ne var sürekli araştırıyorum insanlar çok hata buldular windows 7 rc de adalar bizim gibi deil hatası varsa hemen microsoft bildiriyor zaten microsoftun şu patronu(sahibi deil sözcüsü)açıklama yaptı windows erken çıkarmıcaklarını daha kaliteli ve sağlam bir windows için bekleyecekleri ifade etti.Herşey ortada anlamamak için kendimizi kasmayalım.kim demiş hangi patronu geç çıkcak diye haziran da finali kullancan arkdaşım satışta ağustos bu sürüm 7127 yani rtm ozelliklerini taşıyacak sürüm pre-rtm zaten windows 7 finale 1 aydan az süre kaldı haziran ortası sonu gibide nete düşer..Son Düzenleme: kerimcem ~ 14 Mayıs 2009 14:17