Doğruluğu elbette tartışılır. İlan burada garip geldi :)
http://www.sahibinden.com/ilan/a ... 10-yilinin-en/detay
WiFi arayan tişört ! :)
olabilir birşey ama kablolu pilli bir t-shirt'i kim giyer ki
chıp bunlardan bi ara verdi bazı üyelere gerçekliği tartışılır değil gerçek bunlar wifi arıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam Chip dergisinde bi ara Cool Tech bölümünde şapka modelini tanıtmışlardı.
Wi-Fi arıyor, bağlanıyor olayı değil. Millet yanlış anlamasın. Sadece Wi-Fi'ın olup olmadığını kontrol ediyor.
Dip Not : http://www.thinkgeek.com tarafından satılan bir üründür. Sözlüklerde yazılanlar kadarıyla Türkiye'ye ye satış ve kargo var, ancak kargo ücreti biraz fazla.
Wi-Fi arıyor, bağlanıyor olayı değil. Millet yanlış anlamasın. Sadece Wi-Fi'ın olup olmadığını kontrol ediyor.bir bilgi kaynağı olarak iki-üç lavuğun kıçından uydurarak entry girdiği sözlükleri bilgi kaynağı olarak ciddiye almayın lütfen.Dip Not : http://www.thinkgeek.com tarafından satılan bir üründür. Sözlüklerde yazılanlar kadarıyla Türkiye'ye ye satış ve kargo var, ancak kargo ücreti biraz fazla.
Burada yazdıklarımdan sadece Türkiye'ye satılıp satılmadığı bilgisi sözlükten aldım. Ve sizle aynı fikirde değilim. Bazen merak ettiğiniz bir konuyu hiç bir yerde bulamazken birden arama sonuçlarında sözlüklerin birinde aradığınız her neyse onunla ilgili entry çıkıyor. Sonuçta sözlük yazarları size bu kesin bir bilgidir demiyor. Tamam bazen saçma sapan entry lerde oluyor ancak genel olarak bunu söyleyemeyiz. Şahsi fikrim; Ek$i Sözlük, Uludağ Sözlük, İtü Sözlük gibi sözlüklerde arada sırada kayda değer entry leri okumaktan zarar gelmez.
Burada yazdıklarımdan sadece Türkiye'ye satılıp satılmadığı bilgisi sözlükten aldım. Ve sizle aynı fikirde değilim. Bazen merak ettiğiniz bir konuyu hiç bir yerde bulamazken birden arama sonuçlarında sözlüklerin birinde aradığınız her neyse onunla ilgili entry çıkıyor. Sonuçta sözlük yazarları size bu kesin bir bilgidir demiyor. Tamam bazen saçma sapan entry lerde oluyor ancak genel olarak bunu söyleyemeyiz. Şahsi fikrim; Ek$i Sözlük, Uludağ Sözlük, İtü Sözlük gibi sözlüklerde arada sırada kayda değer entry leri okumaktan zarar gelmez.ekşi sözlükte belli çevrelerin siyasi adamları için entry kasılıyor ve esasında amaç sözlük felan olmak değil amaç; siyaset ve rant.
itü sözlüğe atesit olmayanları ve dini içerikli enrty yazanları daha çaylaklık döneminde defediyorlar.
uludağ içinde bişey demicem onlarda başka bir alem ama en ortada en tarafsız olanı uludağdır.son tahlilde şu söylenmelidirki sözlüklerin çoğu troldür amaçları farklıdır normal hayatta yüzüne türkürmeyeceğiniz adamlarla doludur buralar. en samimi en trol olmayan sözlükte incidir. neyse odur adamlar. sedat kapanoğlu gibi bi adam kurmuştur ekşiyi kendisi kendisine küfredilmesini normal karşılayacağını hatta küfürden hoşlandığını psi/net dergisinde verdiği roprt/ajda kabul etmiştir. hoşuna gidiyomuş adamın ee ne yaparsın insan küfürden çuvalla para kazanınca küfürde yemek hoşuna gidiyor demekki. (bkz:karıncayiyen)
Son Düzenleme: 36 boys ~ 24 Ağustos 2010 19:23
Bende Star Wars t-shirtlerinden kazandım ama daha yarışmanın olduğundan haberim yoktu, mesaj geldi baktım, kazanmışım :))
Onu giydiğimde millet bakıyor, hele gene özel bir bölüm var altında oraya düğmeyi koyulduğu zaman ışığı açtımı millet uzaylı görmüş gibi bakıyor. Ancak wi-fi arama hızı gerçekten yavaş, 10 dakika içinde ağı anca buluyor, çabukda kesiliyor. Rahat değil.
Merakımdan 2 gün giydim, 2. gün kablo kesildi :)
t-shirt ile birleşik. Özel iki kılıf var, onlar arasındada kablo bağlantısı var. Birine pil takıyorsun.