arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarıma 150Mbps Wireless Wi-Fi Mini USB Adaptör aldım. yanlız ben bu adaptörü internete bağlanmak için kullanmayacağım. (Bilgisayarımda kablolu internet mevcut ve modemimin wifi özelliği yok.) cep telefonumla, modemimin wifi özelliği olmadığı için, evden ceptelefonumla wifi üzerinden internete bağlanamıyorum.Bilgisayarıma aldığım wifi usb adaptörü internet alıcısı değilde vericisi olarak kullanıp cep telefonumla internete girmek istiyorum. sanal ağ kurmayı denedim fakat ne gibi ayarlarla bu işi yapacağımı çözemedim.Virtual access point programını kurdum onunlada bu işi halledemedim. telefonum iphone ve 5800Xp. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
wifi usb adaptör ve iphone
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Arkadaşım bu program win7 için benim pcmde xp kurulu. yardımın için teşekkürler. Başka çözüm paylaşabilirseniz sevinirim.
Arkadaşım bu program win7 için benim pcmde xp kurulu. yardımın için teşekkürler. Başka çözüm paylaşabilirseniz sevinirim.Yazıda belirmediğiniz için ilk aklıma geleni yazdım. MyWIFIzone diye bir program buldum. Bir deneyin.