arkadaşlar benim wap özellikli telefonum var.Bunla facebook'a girebiliyorum ama videolar gözükmüyor.Ben Nok,a E51 almayı düşünüyorum bu telefonda wifi özelliği var.Mesela bu wifi il facebook'a girince aynı m.facebook.com sitesine mi giricem ya da bilgisayardaki gibi www.facebook.com (videolu)sitesine mi girebilcem.
wifi ve wap farkı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj
normal ttnet kablsuz internetle (modemli) olmuyor mu?
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj
Yanlış biilgilendirme yapmayın. İkisi de aynı şeylerdir.E51 den videolu facebook sitesine girebilirsiniz. TTnet uçan internet felan gerek yok. Kablosuz internetle oluyor. Çok güldüm vallaha ttnet uçan internet lazımmış. :D
Yıllanmış Üye
233 mesaj
wifi farklıdır wireless farklıdır eğer telefonunun wireless özelligi varsa wirelessNeden yanlış yorum yapıyorsunuz
wireless kablosuz demektir
wi-fi kablosuz ağ bağlantısı demektir
bir telefonda wi-fi var demekle wireless var demek aynıdır
böyle bir telefonla herhangi bir wi-fi modeme veya hotswap noktasına bağlanırsanız internete bağlanmışsınız demektir
sitenin başına www. getirirsen o sitenin www versiyonunu görürsün wab. getirirsen özellikle mobil cihazlar için hazırlanmış daha ayrıntısız ve küçük sayfayı görürsünaynı sayfalara 2g (gprs veyahut edge) 3g (umts veyahut hsdpa) ile bağlanabilirsin