Merhaba saygı değer üstadlarım,
Bir hafta öncesine kadar tarayıcım da bir " Update Your Flash Player " uyarısı gördüm ilk başta Flash'ımı yenilemem gerektiğini düşünerek yeniledim fakat bunun geçmediği her girdiğim sitede karşıma çıkmaya başladığını fark ettim.
Biraz araştırdıktan sonra bunun bir virüs olduğunu yabancı bir forumda bir arkadaşımız paylaşmış bende bunun üzerine çeşitli virüs programları kurup temizlemeye uğraştım programlar : " Bitdefender - AdwCleaner - HitmanPro - CCleaner - kaspersky " hepsi ile tek tek temizlik sonuç vermedi ve delirmeye başlamış iken ağ bağlantısı ile bulaştığını okudum bir çeviride. Bizim ağ bağlantısını 2 laptop ve 4 Android telefon ve 2 tablet kullanmakta, bende modemi kapatıp 2 telefon haricinde bütün aletleri sıfırladım virüs taramasından geçirdim. Heh kurtulduk derken sıfırladığımız telefonlardan birinde facebook a girmeme hatta google play'e Bağlantı Yok hatası verdiğini söyledi uğraştığım halde kurtulamadım
Fotoğrafı ben çekmedim ama aynı hata olduğu için almakta bir sakınca görmedim. Evet saygı değer üstadlarım yokmudur bir hal çaresi :/