arkadaşlar 32 bit kullanıyıordum da 64 bit yükledimde explorer varmı yokmu arkadaşlar kurulumdan sonra göremedim de hiç yoktu
win 64 bit explorer varmı yokmu?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.başlat-tüm programlar-Internet Explorer (64 bit)
yeni bir kullanıcı açıp , emin olmak için orada da bakar mısınız ?
program files da klasörünü buldum ama kısa yolları yok çalışyormu çalışmıyormusizin C sürücünüzde program files mi var sadece , yoksa program files (x86 ) ve program files mi var..bulduğunu kısayolu , gönder , masaüstüne diyerek masaüstüne ve sonrada başlat-tüm programlara atabilirsiniz..
64 bit kurdumda iki tane program files var birisi x86 buraya kadar tamam da yanlız internet explorer diye dosya var ikisin dede ama iki tane exploerer simgesi var kısayol gibi ama kısayok değil çalışmıyor isimleri de ielowutl, ve ieproxy.dll
bilgisayarım / yerel disk C /program files /Internet Explorer / iexplore
gönder masaüstüne kısayol oluştur deyin..ismini Internet Explorer (64 bit)
yapın ve başlat/tüm programlara atın..
kardeş ben de exploerer yok dosya var ama kurulu değil gibi iexploere diye bir bir şey yok bende diğerleri de çalışmıyor sznki hiç kurulmamaış gibi mozilla yı kaldırdım ve herhangibir programın veb sayfasına tıkladım hiç kurulu değil gibi ya benim format cd de bir sorun var ya da yazdırırken bir hata oluştu ama iso sağlam çünkü hash halck la sha 1 ve md5 leri kontrol ettim
o dvd ile önceden kurulum yaptınız mı ?
virtual pc , virtual box programı ile kurulum yaparak , dvd nin hatalı olup olmadığını anlayabilirsiniz..
eğer virual pc veya virtual box programlarında bu hatayı almazsanız , deamon tools ile format atmanızı öneririm..
ama bir 64bit i.e için format atmak ne kadar doğru orasını bilemicem !!
evet europa edition kurmuşum yeniden format attım ve normal ultimate kurdum eoroopa ultimate lerde yani ultimate e de explorer yok ayrıca microsoft sitedinden de indiremedim çünkü win 7 için indirme linki yok diğerleri için var neyse microsoft bu sürümden vazgeçmiş zaten format attım normal ultimate yükledim teşekkürler arkadaşlar