Selamün Aleyküm arkadaşlar . ben win 7 32 bit format attım bilgisayara ATI RADEON HD 3450 driverini kurdum ama şöyle bir şey var oyunları yine açmıyor direcx son sürüm olmasına rağmen VGA olarak gösteriyor neden tanımlanmıyor ekran kartım ?
win 7 32 bit Ekran kartı proplemi
http://support.amd.com/en-us/dow ... indows%207%20-%2032 bu linktekini kurdum kardeş win7 32 bit diyor bence tamam herşey yani bide şu çözümü buldum olabilir mi benimki ile alakası var mı ?
1- Öncelikle bilgisayarınızı kapatın, yeni taktığınız ekran kartını sökün.
2- Monitörünüzün kablosunu onboard yani anakartınızın görüntü çıkışına bağlayın.
3- Bilgisayarınızı açın. Öncelikle onboard yani standart vga bağdaştırıcınızın driverini ana kart üreticinizin sitesinden indirip kurun.
4- Yeni aldığınız ekran kartınızın tüm driverlerini KALDIRIN. Henüz yeni ekran kartımızı takmadık...
5- Yeni ekran kartınızı takın ve monitörün kablosunu bu sefer ekrankartının uygun çıkışına bağlayın...
6- Bilgisayarınızı açın... Yeni aldığınız ekran kartının üretici sitesinden güncel driveri indirip, kurun...
7- Artık standart vga bağdaştırıcısındaki ünlem işareti kaybolacak. Ve hatta aygıt yöneticisinde gözükmeyecektir. Sadece yeni aldığınızekran kartını göreceksiniz aygıt yöneticisi - görüntü bağdaştırıcısı kısmında....
işte modeli ATI RADEON HD 3450 değil mi ? Bu sürücüleri xp de yüklesem kesin olurdu driveri yükledikten sonra hiç yeniden başlat falanda gelmiyor ?