http://www.youtube.com/watch?v=j ... 22096cfAUAAAAAAAAAA
Akşam pc den kalktıgım zaman hiçbir şeyi yoktu sabah açmaya çalıstım bu hatayı verdi çözüm önerilerinizi alabilirmiyim ? 1 aylık pc.
http://www.youtube.com/watch?v=j ... 22096cfAUAAAAAAAAAA
Akşam pc den kalktıgım zaman hiçbir şeyi yoktu sabah açmaya çalıstım bu hatayı verdi çözüm önerilerinizi alabilirmiyim ? 1 aylık pc.
Video izlersen ne demek istediğimi anlayabilirsin.
Tamam bi deniyim çözülmessede artık win xp i kurucaz :)
Aynı bilgisayarı 2 hafta önce aldım ve aynı sorun bende de vardı.Açıldıktan 10-15 dakika sonra ekran simsiyah oluyordu ve hiçbirşey yapılamıyordu.2.günü sendeki hata gibi sistem onarma menüsü çıktı ve bi şekilde windows açıldı.Ben ekran kartından şüphelenmiştim,bana kasanın arızalı olduğunu söylediler ve yenisiyle değiştirdiler.Muhtemelen senin probleminde benzer ve ürünün faturasıyla aldığınız yere gidip bakılmasını isteyin.Başka bir işletim sistemi kurmayın çünkü bu şekilde garanti kapsamına almayacaklardır.
Aynı bilgisayarı 2 hafta önce aldım ve aynı sorun bende de vardı.Açıldıktan 10-15 dakika sonra ekran simsiyah oluyordu ve hiçbirşey yapılamıyordu.2.günü sendeki hata gibi sistem onarma menüsü çıktı ve bi şekilde windows açıldı.Ben ekran kartından şüphelenmiştim,bana kasanın arızalı olduğunu söylediler ve yenisiyle değiştirdiler.Muhtemelen senin probleminde benzer ve ürünün faturasıyla aldığınız yere gidip bakılmasını isteyin.Başka bir işletim sistemi kurmayın çünkü bu şekilde garanti kapsamına almayacaklardır.Sen bu arkadaşın dediğini yap sorun ciddi gibi
işletim sistemi de o kadar kolay bozulmaz 1 ay da
Aynı bilgisayarı 2 hafta önce aldım ve aynı sorun bende de vardı.Açıldıktan 10-15 dakika sonra ekran simsiyah oluyordu ve hiçbirşey yapılamıyordu.2.günü sendeki hata gibi sistem onarma menüsü çıktı ve bi şekilde windows açıldı.Ben ekran kartından şüphelenmiştim,bana kasanın arızalı olduğunu söylediler ve yenisiyle değiştirdiler.Muhtemelen senin probleminde benzer ve ürünün faturasıyla aldığınız yere gidip bakılmasını isteyin.Başka bir işletim sistemi kurmayın çünkü bu şekilde garanti kapsamına almayacaklardır.Evet aldıgım yere götürdüm ve sistem çökmüş dedi bende cok sasırdır ayın 8 inde almısım bide :)