Win 7 + & - Beğeniyorum-Beğenmiyorum.
- 1
- 2
Tasarım bakımından Vista'ya benzemesi bana göre bir (-) çünkü XP ile vista arasındaki dağlar kadar tasarım farkını her yeni işletim sisteminde görmek isterim açıkçası. Kimse kızmasın Kendi Fikrim bu.
Ama hızı , ve görev çubuğu toplama özelliği gibi etkenler benim için çok iyi.Kısacası vistayı sevmezdim ama XP'yi çok severdim ikisini de Özlemiyorum ... Windows 7 gibisi yok :)
Tasarım bakımından Vista'ya benzemesi bana göre bir (-) çünkü XP ile vista arasındaki dağlar kadar tasarım farkını her yeni işletim sisteminde görmek isterim açıkçası. Kimse kızmasın Kendi Fikrim bu.Fikrine katılıyorum..Ama hızı , ve görev çubuğu toplama özelliği gibi etkenler benim için çok iyi.Kısacası vistayı sevmezdim ama XP'yi çok severdim ikisini de Özlemiyorum ... Windows 7 gibisi yok :)
ilginçç..
siz nasıl istiyorsunuz acaba , tasarımını ?
benimde tercihim w7-64 bit.
yalnız bir sorunum var galiba kimse yaşamıyor;
ya w7 nin ie8 le bir sorunu var veya ie8 in w7 ile.günde birkaç kere ya onarım der veya sorun var der veya sepep göstermez kapanır(ie8).
w7 6.1 7600 tr-6.1 7600 ing-32 bit.6.1 7600 tr 64 bit.hepsinde aynı sorunu yaşadım.7100 de sıkça olmuyor.
bunun gibi yani ? :)Buda gece gibi... oldu...
https://www.chip.com.tr/forum/sim ... temasi_t136050.html
Vistadan nefret edip xp kurduktan sonra win 7 ye geçmek çağ atlamak gibi oldu çok stabil hızlı 10 numara işletim sistemi olmuşTamamen katılıyorum :) Vistaya sanki düsman gibiydim :) Yeni aldiğim laptobum gelir gelmez Vista Recovery partitionunu bile kökten kaldirmistim :) Xp yi kabul etmediği icinde 2 hafta kadar ubuntu kullanmak zorunda kaldim.. Sonra win7 yi caktim makinaya :)
- 1
- 2