Windows 7'nin Artı ve Eksileri Sizce neler ?
Win 7 + & - Beğeniyorum-Beğenmiyorum.
- 1
- 2
Ayrıca Arayüzü İle Vistadan Windows 7 Ye Geçenleri Pek Büyülendirmesede XP den Windows 7 ye Geçenleri Gerçekten Çok Büyülemiş Olabilir ardından Windows 7'nin Uyumluluk Modu İle Windows Vistanın (SP Yüklemeksizin) Çalıştırmadığı Uygulamaları Düzgün Bir ŞEkilde Desteklemesi İle İnsanları Kendine Bağlayıp, Windows 7 Ultimate'in Desteklediği XP mode İle Göz Dolduran Ve XP'cilerin Çok Seveceği Bir İşletim Sistemi Olmaya Aday Bir Sistem Ve Bence Yakında Eminim Birinciliğini Koruyacak Ve En Çok Kullanılan İşletim Sistemi Adayı Değil, Gerçekten En Çok Sevilen ve Kullanılan İşletim Sistemi Olacaktır ...
Windows 7 Tek kelime ile MÜKEMMEL bir işletim sistemi.. Bilenler bilir Konuşmaya Gerek yok...
tüh ben yanlislikla beyenmiyoruma tikladim yaw ,tam farkina vardim ama oy giti bile ,simdi birtane begenmiyorumdan eksik ,begeniyorum icin hesapliyalim bari yaw
suan ıcın bır hatasını gormedım cok cekırdeklı ıslemcılerın hakkını verıyor . pc yı cok ıyı optımıze edıyor . xp den wındows 7 ye gecınce aradakı fark gozle gorulur derecede oluyor ... suan ıcın tek sorunum drıver sorunu . oda wındows 7 nın sucu degıl . ıntelın uygun ve hatasız bır drıver yapmamasından . sankı acelece oylesıne audıo realtek drıver yapmıslar . gum gum cıkan ses teneke gıbı cıkıyor anfımden .
pc hıc kılıtlenmıyor , program hata vermıyor , verse bıle cok cabuk toparlıyor , agır oyunlardan cıkıs yaptıgında pc dagılmıyor . her sey takır takır ıslıyor .
Windows 7 iyidir.(Fazla kurcalarsanız vistayı aratmaz) Hayatımda bugune kadar en çabuk çökerttigim işletim sistemi sıra ile 95 (resim sildim çöktü), 98 (oyun kurdum çöktü), me (durduk yere çöktü), vista(driver yükledim çöktü zaten kendinizi zorlamanıza gerek yok zamanı gelince kendi çöküyor :) ), windows 7 (deney yaptım deneylerime magruz kalınca baya dayansada çöktü+Driver) , xp (zor çökerttim), linux (fazla bilmedigim için hiç çökmedi)
Yamuğunu görmedim :) Kullanmıyorum :)
Bana ''-vaaay beh'' dedirtecek hiçbir özelliği yok.Daha öncede deiğim gibi dansöz kıyafeti giydirilip makyaj yapılan bir işletim sistemi.Fasa fiso eklemelerle Bill emminin cebini dolduracak bir işletim sistemi. Zaaten millette cix teması için satın alıyor.Leon arkadaşım şimdi beni sinirlendirdin.Al sana windows 7Bu işten herkez para kazandı.Gerek MS gerekse Donanım üreticileri.Durgun olan piyasayı canlandırmak için yapılan plan.
yarın yeni bir işletim sistemi daha çıkar en düşük sistem gereksinimindede başlar IntelCore9Hüseyin,8 GB ram,14 TB HDD diye sizde alırsınız.
Öyle biri sistem olmalı ki XP de yapılamayıp Win 7 de yapılabilsin.Ama yok.Aslında varda fasafiso şeyler.Aman aman işe yarayacak şeyler değil. Herşey görsellik üzerine.Dediğim gibi beni etkilemiyor.Janjanlı arayüzlerde hiç işime yaramaz.Kim diyebilirki ''ulan iyiki Win 7 çıkmış,O olmasaydı XP yada Vistada yapamadıklarımız olece kalırdı.'' diye. Kimse.
1:)XP de bukadar görsellik ve ayarları sağdan soldan toplayıp yapsan kaç mb ram yer biliyormusun.windows 7 bukadar program ile 512mb ram yiyor ben xpde denedim biraz benzedi 700mb ram yerdi üstelik açılma kapanma süreleri uzuyor boşu boşuna sistemden kanak çalıyor saçma sapan programlar( http://www.crystalxp.net/galerie/ ) alsana xp görselligi.
2:)Windows 7 Sistem gayet stabil çalışıyor güvenli.Windows xp de 10 dakka sonra vürüsler bilgisayarında gezip dosyalarına sızıyor ve sende baya ağırlastı bilgisayarım format atayım diyorsun.
3:)Ekran kartını daha iyi kullanan çoklu çekirdeklerde (yeni 2 çekirdekliler ve 4 çekirdek ve üzeri) özellikle daha iyi performans veren bi işletim sistemi varsa git onu kullan.
4:)Tamam bazı düşük sistemlerde xp daha iyi çünkü işlemci eski ram az ekran kartın eski windows 7 çalıştırıyor ama xp performansı vermiyor vermezde.(Windows 7 xp ye göre biraz fazla ram kullanıyor. çünkü xp yavan windows 7 donanımlı)
5:)Senin XP in 2002 de yazıldı windows 7 2009 da ileride sp3 kesilicek ozaman yeni driverları sata yok bluray, ssd disk sürücülerini bilgisayara taktıgında xp görmiyecek ozaman aldıgın yere koşucan diyicen bu ürün bozuk, Halbuki sağlam ama xp görmüyecek.Pasalar gibi geçicen bir üst sisteme.
6:)Sürekli yazılım destegi ve güncellemeleri windows 7 deki vürüs ve saldırıları durdurken sen sp3 ile idare edicen belki o açıktan biosuna sızıp bilgisayarını oduna çevirmesinler diye dua edicen.
7:)Millet dx 11 ile son oyunların tadını cıkartırken sen ise benim ekran kartımda gördüklerimin aynısını gürücen çünkü xp dx9 destekliyor.(istersen son model bir ekran kartı satın al kendine)
Bukadar yeter sana daha fazla anlatmıyıcam birazda kendin araştır öğren.Söyliyecegim windows 7 (1 sene) baya bi kullan sonra xp dön bak ozaman xp mi? iyi windows 7 mi?Son Düzenleme: Kapalı Hesap (142814) ~ 14 Kasım 2009 15:03
cok güzel yani önceden vista kullanıyordum hız olarak süper vistaya göre görsel fark cok az ama...
Kararlı çalışan bir işletim sistemi
orada yaptıklarımı anlatmama gerek yok galiba :)
- 1
- 2