windows 7 açılırken boot ekranında "windows başlatılıyor" yazısında iken ekranın ortasında "windows başlatılıyor" yazısının üzerinden geçen ve ekranı yatay olarak boydan boya geçen çizgi çıkıyor, nasıl çözebilirim. ekran kartım ati radeon x1050, ancak güncel win 7 driveri sitesinde yok. Bu durum vista yüklediğim zamanda olmuştu. SP1 kurunca ortadan kalkmıştı. Sorunumu nasıl çözebilirim, bir fikri olan varmı?
WIN 7 boot ekranında çizgi.
bende win 7 ilk yüklediğimde değişik bir ekran sorunuyla karşılaşmıştım. sonra ekran sürücümü kaldırıp Windows updateden gelen daha uyumlu sürücüyü yükleyince sorun çözüldü. Yani diyeceğim sorun ekran sürücüsünden kaynaklanıyor olabilir. Benim yaptığımı bir deneyebilirsin
arkadaşım sorununu çözüp çözemediğinle ilgili sonucu burada yeniden belirtirsen seninle aynı sorunu yaşayanlar ne yapacağını bilirler demi.
Bir arkadaşımın bilgisayarına Windows 7 yüklediğimde ilk 1-2 açılışta öyle olmuştu. Daha sonra ekran kartının en güncel sürümünü yükledim, sorun çözüldü. Ati Radeon X550 idi ekran kartı.
aynı çizgi bende de çıkıyor ya şu ati driver ve kartlarla ilgili meramımı anlatamadım gitti forumda
Bir arkadaşımın bilgisayarına Windows 7 yüklediğimde ilk 1-2 açılışta öyle olmuştu. Daha sonra ekran kartının en güncel sürümünü yükledim, sorun çözüldü. Ati Radeon X550 idi ekran kartı.
Bir yanlışlık olmasın, ati bildiğim kadarı ile x550 ve x1050 ekran kartları için win7 driverleri yok. Zaten display driver kurulumunu yapsan bile ( 9.3 sürümü ) kurulum sonundaki raporu okuyunca display driverin yüklemesinin başarısız olduğunu yazıyor. Eğer sen gerçektende çözdünse hangi versiyon driveri yükledin.
bende win 7 ilk yüklediğimde değişik bir ekran sorunuyla karşılaşmıştım. sonra ekran sürücümü kaldırıp Windows updateden gelen daha uyumlu sürücüyü yükleyince sorun çözüldü. Yani diyeceğim sorun ekran sürücüsünden kaynaklanıyor olabilir. Benim yaptığımı bir
Evimde internet yok (işyerinden yazıyorum), windows update üzerinden display driveri nasıl alabilirim.
Çok şükür sorunu hallettim. Ati catalyst control center 9.8 sürümünü kurunca düzeldi. Fakat birşey dikkatimi çekti, sadece 9.8 display driver yükleyince düzelmedi. Aynı sürümün 9.8 ccc yükleyince düzeldi. 9.8 display driver ile 9.8 ccc içinde kurulan display driver farklımı acaba ?