slm arkadaslar ben gecenlerde win 7 kurdum pc me ama pc acılırken boot meneger sayfası acılıyor ve 30 sanıye beklemek zorunda kalıyorum enter tusuna basmazsam bunu nasıl kaldırabılırım? herseyı denedım ama kaldıramadım bılgısayarıma sag tıklayım gelısmıs sıstem ayarladından sanıyeyı 0 yaptım, windows meneger programından ayarı degıstırdım yıne olmadı bilen bır arkadas varsa acıl yardım lutfen
win 7 boot sorunu lütfen acil yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.onuda denedım olmuyor sadece win 7 yuklu omasına ragmen pc de o sayfa neden cıkoyor anlayamadım bılen bırısı yok mu acaba ya??
Bilgisayar açılışta iki sebeten sayar.
1. si birden fazla işletim sistemi kurulu ise sistemler arasında seçim yapılması için. Eğer öyle ise süreyi sıfır yapmanız durumunda direk açılışa geçmesi gerekir.
2. si kurtarma seçeneklerini göstermek içindir ki durum böyleyse muhtemlen bilgisayarda proplem vardır ve en azında işletim sistemi kapanırken hata vererek kapanıyordur. Yinede aynı gelişmiş sistem ayarları menüsünden kurtarma seçeneklerini gösterme süresini sıfırlayarak sorunu çözebilirsiniz.
Sorunun çözümü için tavsiye edebileceğim bir diğer yönetem netten easybcd yazlımını indirip kurun. Menage bootloader seçeneğinden önce uninstall vista bootloder seçeneğini seçip write'ı tıklayın sonra install bootloder seçeneğini seçip write'ı tıklayın. Dipnot: Eğer sistemde crack vs. kulandıysanız bu işlem crackı devere dışı bırakacaktır. Bu nedenle sistemi kapatmadan tekrar crack uygulayın. Umarım sorununuzu çözersiniz.
win 7 de boot.ini dosyası yok easybcd ıle aynı işlemleri yapan bı program var bende windows 7 meneger dıe ayarları yaptım yıne olmadı tek sıstem olmasına ragmen cıkıo sadece win 7 var, acılısta kurtarma seceneklerı cıkmıyor sadece win boot meneger dıe bı sıyah ekran ve 2 secenek cıko 1. sı win rocover dıe bır secenek 2.si win 7 boot meneger dıe ıkısınede basınca wındows acılıo fark etmıo yanı