değerli arkadaşlar limde win 7 var iso feya hiçbi formatta deyil yani win 7 format cd sini kopyaladım daha önceden ben cd kaybettim tekrar bu kopyaladığım win 7 yi format cd sine nasıl dönüştürcem ..arkadaşlar sağolsun forumda bi kaç link verdiler ama bu linler çalışıyor ama esas olan boot linki çalışmıyor bana boot yapan veya boot nasıl yapılır veya elinizde varsa verebilirmisiniz anlatmaya çalıştığım şeyi anladınızı umuyorum kısacası ben format atıcam ama cd oluşturamıyorum .teşekkür ederim
win 7 boot yapma format atmak için
- 1
- 2
nlite programını denedinnlite yazilim win 7 iye ugun deyil
dun mcfee23 verdigi linkte nonpasaran acik vede net bir sekilde
anlatiliyor biraz daha dikkatli incelerseniz yapabilir
zaten mcfee23 dvd'ye entegre etmen gereken dosya yoksa gönderebiliriz diyede eklemis.
WİNDOWS KULLANARAK
bolumunu cok dikkatlice takip ederseniz sorununzu haletmis olursunuz.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (45692) ~ 28 Eylül 2010 14:38
https://www.chip.com.tr/forum/win ... 090_wp1.html#817966 bu konuda benim verdiğim linkler çalışıyor konuyuda dikkatli okursan kolay şekilde yapabilirsin...
[url=../kisisel/46183/]cbilgen13[/url] senin verdiğin linkte aynı o tarafi biliyorum ama o tarifte boot olmayınca bi işe yaramıyor değerli arkdaşlar bu işlemi daha önce yapan biri varmı fikirden çok bu önemli için bu bahsettiğim işlemi yapan bi arkadaş varsa buyursun 1 saat önce bi arkadaş bilgisayarıma bağladım oda yapamadı yukardaki arkadaşın dediği gibi nlite yazılımı ile denedi olmadı ..benim aradığım fikir bu işlemi daha önce yapmış biri olmalıki bahsettiğim bu işlemde bana yardımcı olabilsin ...
[url=../kisisel/46183/]cbilgen13[/url] senin verdiğin linkte aynı o tarafi biliyorum ama o tarifte boot olmayınca bi işe yaramıyor değerli arkdaşlar bu işlemi daha önce yapan biri varmı fikirden çok bu önemli için bu bahsettiğim işlemi yapan bi arkadaş varsa buyursun 1 saat önce bi arkadaş bilgisayarıma bağladım oda yapamadı yukardaki arkadaşın dediği gibi nlite yazılımı ile denedi olmadı ..benim aradığım fikir bu işlemi daha önce yapmış biri olmalıki bahsettiğim bu işlemde bana yardımcı olabilsin ...o akadasinizda hazir win 7 iso varsa sizen makinaya godersin sizde dvd o isodan yapin.
video anlatimi var ama ingilizce istersen linki koyayim.
dediğin gibi olmuyor iso img de olsa boot olmadan olmuyor denedim 10 dan vazla dvd ziyan oldu daha önce yaptınmı böyle bişey bu işlemi yaptın oldumu resimde gördüğün win 7 format cd si oluşturdunmu .. bu işlemi yapan varmı hiç ?
tamam akşam 21:00'dan sonra linkler yenilenecek ancak o zaman olabilir iş yerinde kısıtlı netle fazla ilgilenemiyorum... dediğim gibi o saate kadar tatmin edici bir cewap gelmezse görüşrüz tekrar gerekirse bağlanırım...
iso dosyasıda var bende hazır ama 2 küsür gb'lık dosya upload etmek bir dert indirmek başka bir dert...
verdigim video linke baktinizmi zaten nasil boot dosyası hazilanacaginida anlatiyor.
dun mcafee23 verdigi ikinci link calisiyor ben denedim
hani vistayi boot dvd yapmak yazan
o link dene yine ben indirdim hem yazilim hemde boot dosyasi beraber
birdaha dene yada aksam 21.00 cbilgen13 bekle kolay gelisin.
eniyis cbilgen13 bekle kolay gelisin.
win7 yi 8 veya en fazla 11 x hızda yazdır dvd ye pc yi dvd den başlat tamam dır al sana boot ben yapıyorum bu şekilde zaten her işletim sistemi dvd si boot edilebilir....altı ustu format atacakasınız ....
- 1
- 2