Arkadaşlar öncelikle bu soruna yardımcı olursanız sevinirim.Sorun şu ki arada sırada bilgisayarın başından annem ve babamın çağırmaları sonucu kalkıp gidiyorum.Daha sonra bilgisayarın başına oturduğumda kendisini bekleme moduna almış oluyor.Açma kapama düğmesine basıp açılmasını beklediğimde ise (anlam veremediğim kısım bu)kendisine reset atıyor ve bu bir kaç defa yeniliyor.Sonucunda hata mesajı veriyor Windowsa'hata gönderilsinmi diyor.Şu aralar gönderemiyorum ama en kısa zamanda göndericem.Aynı sorundan muzdarip olanlar bir çözüm bulmuş iseler yardımlarını bekliyorum.İlk başlarda mühimsemediğim bir konuydu ama Sonraları canımnı sıkara oldu.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Win 7 de bir Sorun!
MASA ÜSTÜNE SAĞ TİKLA VE KİSİLESTİR GİR ORDAN EKRAN KORUYUCUYA GİR SONRA GÖRÜCEKSİN WİNDOWS BEKLEME MODU SÜRESİ FELAN ONLARİ DİSABLE EDERSEN SORUN DÜZELİR ANLATA BİLDİYSEM NE MUTLU
Sorun biraz bios, biraz ram, biraz sanal bellekle alakalı. Windows bekleme moduna geçtiğinde tekrar aktif hale geöiyor ve resetlemek zorunda kalıyor. Hatta bazan ancak bir kaç defa resetleme ile ancak açılabiliyor. Misal Hp bu sorunu aşmak için birçok sisteminde bios güncellemesi yaptı.
Çözüm olarka en basit önerim denetim masaı güç seçeneklerinden ister yüksek performans seçeneğini etkinleştirin, istersenizde Plan ayarını değiştir seçeneğinden ekran kapatmayı erkene uyku moduna geçmeyi daha ileri bir zamana ayarlayın, dahada olmadı gelişmiş güç ayarları seçeneğinden sabit diskleri vs. kapatmayı hiçbir zaman olarak ayarlayın.