benim en çok sevdiğim özellik şu dolan çubukların ne kadar dolduğunu görev çubuğundan görmek ve ie 8 deki tabları pencere gibi başlatta görmek :D
WIN 7'de en sevdiğiniz özellik (anket değil)
- 1
- 2
benim en çok sevdiğim tarafı yeni olması Microsoft Corporation abiye güveniyorum fazla değil ama yine de bana rakipsiz geliyor tabi bir de türkiye fiyatları 100 tl gibi birşey olsa satış rekoru kırar inanıyorum dil ekleme özelliğini devre dışı bırakıp bir şekilde çözüm bulsalar harika olacak......
matrax- 38 in dediği gibi pencereler arası geçiş efektleri çok güzel..
bu efekti hiçbir programla yapamazsınız, emin olun bundan :)
kısacası herşeyi :D
kendine özgü bi şekli var ya :D
herşeyini :D :) :D:)
Çok pis bişey keşfettim.
Şimdi, başlat çubuğundaki herhangi bir simgeye basılı tutup fareyi hafif yukarı kaldırdığımda çok çılgın şeyler oluyor.
Evet yeni keşfettim :p
Düzenleme:
En çok hızlı olmasını seviyorum.maşallah uçuyor yahu.Tabi format attığım andaki performansı almıyorum ama ona çok çok yakın.
bence win 7 o kadar mükemmel bir işletim sistemi değil en ilk kullananlardanım daha tr dil paketi yokdu bir ay ingilizce kullandığımı hatırlıyorum ve halen de yüklü bilgisayarım da basa sorarsanız sadece güzel mükemmel demem tamamlayıc bir unsur eksik ve bu da fiyatı bu benim için önemli microsoft kardeş fiyatı 100 ytl gibi bir fiyat yapsın mükemmel diyeyeim
micrsoft avrupada 30 dolara win 7 satıyor türkiyeye bir şey yok biz de oturmuşuz göğe çıkartıyoruz
Windows Explorer, Windows Media Player 12, Aero Peek, Aero Shake, Görev Çubuğu, Jumplist... Uzar gider bu liste.
Çok pis bişey keşfettim.görev çubuğundaki simgeye basılı tutup yukarı çekince jumplistler açılıyo onu mu diyosunuz yoksa farklı bişey mi var
Şimdi, başlat çubuğundaki herhangi bir simgeye basılı tutup fareyi hafif yukarı kaldırdığımda çok çılgın şeyler oluyor.
Evet yeni keşfettim :pDüzenleme:
En çok hızlı olmasını seviyorum.maşallah uçuyor yahu.Tabi format attığım andaki performansı almıyorum ama ona çok çok yakın.
gloster kanlı nefesini içinde tut başka yollar bul sesini duyan yok tebrik ederim aynı denizlerde yüzüyoruz
en ilk kullananlardanım daha tr dil paketi yokdu bir ay ingilizce kullandığımı hatırlıyorum ve halen de yüklü bilgisayarım da basa sorarsanız sadece güzel mükemmel demem tamamlayıc birevet ilk çıktığında türkçe dil paketi yoktu..bana az da olsa ingilizce yi öğrenme şansını kazandırdı..
güzel bir özellik keşfetmişsiniz :)
- 1
- 2