İyi günler mavi ekranı nası kapıcam windows 7 de pc inglizce yardımcı olursanız sevinirim bu arada mustafapc senin dedigin yaptım hala mavi ekran verio ve bu sefer o sorunu vermiyor napmam lazım yazarsan sevinirim
WİN 7 de Mavi Ekran Nasıl kapatcam
- 1
- 2
mavi ekranun tam açılımını yazarsanız yardımcı olunur
xp dede donma yapıyosa bu donanımsal bi bozulma gibi bi olay raminiz bozulmuş olabilir memtest programıyla test edin erorlar 1 2 yi aşıyosa ram alın..hardiskinizinde bad sector tarması yapın hdtune pogramıyla bad sector varsa hardikinizi değiştirin..
benim win 7 işte bu memtest dowland sitesi linkini yazarmısın
recep dedi mavi ekranda reset atı 6-7 saatir atmıo inşallah atmaz :)
surucu cakismasindanda kaynaklanabilir.bilginize
kolay iş onlar ram sökem tekmara gidem demi :D grantisi var daha kasa falan getir demezler demi
knk zati xp dede donuyodu reset atmak zorunda kalıyodum
kolay iş onlar ram sökem tekmara gidem demi :D grantisi var daha kasa falan getir demezlerkasayı gotur bence başın ağırmasın tekniker bi arkdaşım kontrol etti memtest prosuyla x adet rame yazım hatası buldu program diyince değiştirirler..makinam mavi ekrandan deliye dondu de:)Son Düzenleme: kerimcem ~ 25 Temmuz 2009 18:51
öle yapcam alcam kasayı sırtlancam gitcem
6-7 ay oldu dedim o zmaanlar wimdows xp vardı tam yüklememişdir die donuyo o zaman birinede sormuştum oda ram demişti olsun pazartesi götücem herşey için ty
- 1
- 2