arkadaşlar virtualbox ve işletim sistemi kurulumunda sorun yaşamadım ama sanal makine ile pc arasında dosya alışverişi nasıl yapacağım sanal makinede fareyi aktif edip sonra pcye dönüşü nasıl sağlayabilirim
win 7 de virtualbox
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Sürükle bırakla oluyo sanırım.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj
Merhaba,
Vbox için misafir eklentilerini kurarsanız sanırım farenizi daha özgür kullanabilirsiniz. Dosya paylaşımları için yine menüsünde sanal dizinler var oradan gerçek makinizin bir dizinini bağlarsanız paylaşım olarak al ver olabilir.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Merhaba,yardımın için teşekkürler sanal xp den pcye geçiş yapamıyorum ki sürüklücem dosyaları da fare çıkmıyor pc dışına heralde misafir eklentilerini kurunca sorun çözülecek
Vbox için misafir eklentilerini kurarsanız sanırım farenizi daha özgür kullanabilirsiniz. Dosya paylaşımları için yine menüsünde sanal dizinler var oradan gerçek makinizin bir dizinini bağlarsanız paylaşım olarak al ver olabilir.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
klavyedeki sağ CTRL tuşuna basın pc'ye geçiş yaparsınız
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Linux sürümlerinde o sorunu yapmiyor rahatca pencereden iceri giris cikis yapiliyor ama XP olayina geldimi adami deli ediyor normal ayarda ctrl + sag fare tusu ama her zaman tepki vermiyor
Gercekten bu olayin cözümü yokmu arkadaslar ?