WİN 7 DOSYA HATALARI..

kafkef-mira
09-05-2009, 09:25   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj

Selam arkadaşlar win7 yi indirdim winrar dosyasından çıkardım ama çıkarırken 10 tane hata dosyası verdi hata panosunda resmininde koydum hataların arkadaşlar sizce bu dosyalar önemlimi olmaması önemliyse bu dosyaları bana atarmısınız msn den yoksa kuramıyorum win7 yi bir hata çıkıcak diye korkuyorum.                                                 http://img140.imageshack.us/img140/6711/windows7hatalar.jpg  ramovando_1121@hotmail.com burdan bana atabilrsiniz.ama lütfen çok öenm verin bu benim için çok önemli teşekkür ederim..

Mustafa@PC
09-05-2009, 09:29   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Güvenilir bir yerden indirdiysen Win7'yi winrar işlemini yaparken avast'ı devre dışı bırakmayı dene.

Olmadı güvenli kipte rar işlemini dene,işe arıyabilir ama uzun sürer.

O dosyaları birinin sana atması zor çünkü...

kafkef-mira
09-05-2009, 09:34   |  #3  
OP Üye
78 mesaj
Mustafa@PC
Güvenilir bir yerden indirdiysen Win7'yi winrar işlemini yaparken avast'ı devre dışı bırakmayı dene.

Olmadı güvenli kipte rar işlemini dene,işe arıyabilir ama uzun sürer.

O dosyaları birinin sana atması zor çünkü...

microsoft un kendi sitesinden indirdim bunları.bu dosyalar önemlimi acaba...

Mustafa@PC
09-05-2009, 09:37   |  #4  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
13,125 mesaj

O zaman neden rar dan çıkartıyorsun direk image al sanal sürücü programlarıyla

?

kafkef-mira
09-05-2009, 09:44   |  #5  
OP Üye
78 mesaj
Mustafa@PC
O zaman neden rar dan çıkartıyorsun direk image al sanal sürücü programlarıyla

?

dosya rar olarak geldi o yüzden.senin verdiğin program ne işe yarıyor peki...öğrenebilrmiyim.

Mustafa@PC
09-05-2009, 09:50   |  #6  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
13,125 mesaj

Bu program cd-yada dvd kalıbı alınmış dosyaları sana sürücü oluşturarak okutmanı sağlıyor.

Programı kur http://www.yazarblog.blogspot.co ... llanlr-resimli.html burda resimli anlatımı var tabi burda oyun diye anlatmış ama mantık aynı...

Uzantısı isodur onun sisteminde iso çalıtıracak program olmadığından rar diye gördü...

Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 09 Mayıs 2009 09:51
nonpasaran
09-05-2009, 09:59   |  #7  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj
kafkef-mira
Selam arkadaşlar win7 yi indirdim winrar dosyasından çıkardım ama çıkarırken 10 tane hata dosyası verdi hata panosunda resmininde koydum hataların arkadaşlar sizce bu dosyalar önemlimi olmaması önemliyse bu dosyaları bana atarmısınız msn den yoksa kuramıyorum win7 yi bir hata çıkıcak diye korkuyorum.                                                 http://img140.imageshack.us/img140/6711/windows7hatalar.jpg  ramovando_1121@hotmail.com burdan bana atabilrsiniz.ama lütfen çok öenm verin bu benim için çok önemli teşekkür ederim..
arkadaşım o rar dosyası falan değil ISO dosyası tabii microsofttan indirdiysen
yapman gereken tek şey sisteminde nero varsa veya başka bir imaj dosyasını yazabilen program sağ tıklayıp yazdır demek hepsi bu sen niye onu açmaya uğraşıyorsunBeğenmedim

kafkef-mira
09-05-2009, 11:02   |  #8  
OP Üye
78 mesaj
nonpasaran
arkadaşım o rar dosyası falan değil ISO dosyası tabii microsofttan indirdiysen
yapman gereken tek şey sisteminde nero varsa veya başka bir imaj dosyasını yazabilen program sağ tıklayıp yazdır demek hepsi bu sen niye onu açmaya uğraşıyorsunBeğenmedim
microsoftun kendi sitesinden indirdim rar olrak indi.rar oalrak yazdır desem dosya hatası vermeden yazarmı dvd ye

Banned
09-05-2009, 11:11   |  #9  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
325 mesaj

kafkef-mira Bak arkadaşım. Winrar öyle bir programdır ki, çoğu dosya türünü açman için sana olanak sağlar. Microsoft'tan direk indirdiysen o dosya iso dur ve winrar i yüklerken iso'yu da seçmişsin demektir. Senin yapacağın. microsoft'tan indirdiğin dosyayı yok winrarla yok bilmem ne ile bi yere çıkarmak değildir.

Herhangi bir CD-DVD yazım programı ile o dosyayı imaj olarak yazdırmandır. Hangi programa sahipsin? Söyle yardımcı olalım.

kafkef-mira
09-05-2009, 11:19   |  #10  
OP Üye
78 mesaj
Yaşar Tuna
kafkef-mira Bak arkadaşım. Winrar öyle bir programdır ki, çoğu dosya türünü açman için sana olanak sağlar. Microsoft'tan direk indirdiysen o dosya iso dur ve winrar i yüklerken iso'yu da seçmişsin demektir. Senin yapacağın. microsoft'tan indirdiğin dosyayı yok winrarla yok bilmem ne ile bi yere çıkarmak değildir.

Herhangi bir CD-DVD yazım programı ile o dosyayı imaj olarak yazdırmandır. Hangi programa sahipsin? Söyle yardımcı olalım.

şuan neroyu kullanıyorum..

nonpasaran
09-05-2009, 11:49   |  #11  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
1,216 mesaj
kafkef-mira
şuan neroyu kullanıyorum..
e tamam işte boş bir dvd al tak dvdrom a ms tan indirdiğin dosyaya sağ tıkla yaz de o otomatik olarak neroyu açacak sen sadece burn diyeceksin o kadar
ekleme: güzelim herkes öyle yapıyor zaten indirdiğin dosyada problem yok sadece o rar dosyası değil imaj dosyası bu yüzden sen açmaya çalışınca problem olmuştur yazdırdıktan sonra biostan önyükleme için dvdrom u göster sonra pc yi yeniden başlat gerisini o halleder zaten

Son Düzenleme: nonpasaran ~ 09 Mayıs 2009 11:51
kafkef-mira
09-05-2009, 11:57   |  #12  
OP Üye
78 mesaj
nonpasaran
e tamam işte boş bir dvd al tak dvdrom a ms tan indirdiğin dosyaya sağ tıkla yaz de o otomatik olarak neroyu açacak sen sadece burn diyeceksin o kadar
ekleme: güzelim herkes öyle yapıyor zaten indirdiğin dosyada problem yok sadece o rar dosyası değil imaj dosyası bu yüzden sen açmaya çalışınca problem olmuştur yazdırdıktan sonra biostan önyükleme için dvdrom u göster sonra pc yi yeniden başlat gerisini o halleder
TEŞEKKÜRLER SORUN HALLEDİLRMİŞTİR...

nonpasaran
09-05-2009, 12:06   |  #13  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
1,216 mesaj
kafkef-mira
TEŞEKKÜRLER SORUN HALLEDİLRMİŞTİR...
bişi diil