arkadaşlar win7 RC yi kurdum herşey normal tam update den dil paketini yüklerken ekran dondu rest attım ve vindovs klasik modunda açıldı ve neyi tıklasam explorer.exe penceresinde hata veriyor ama sadece explorer çalışıyor
Ekran kartı sürücüsnü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Ekran kartınızı fazla ısınıp, sürücüyü kaybediyor da olabilir. İlk etapta dediğimi deneyin.
c de xp var ve gayet normal çalışıyor ekran kartı fazla ısınsa aynı şey onda da olmazmı?
Dediğim sadece ihtimal belliki sürücüden kaynaklı bir problem dediğimi deneyin. Olmadı başka çözüm yolları deneriz.
cd roomu da çalıştırmıyor yanlız explorer.exe çerçevesinde verdiği hata şu:
Windows cannot the specified device, path, or file, You may not have the appropriate permissions to acces the item.
neyi tıklasam bu hatayı veriyor
Siz sistemi yeniden başlatmayı denediniz mi ?
kaç kere xp yi de başlattım o taraf normal
C'nin üstüne gelip sağtık - özellikler - araçlar - denetle - burda her iki kutucuğuda işaretleyip sistemi yeniden başlatın.
Belirtilen cihaz, yol, veya, öğeye erişmek için uygun izinleri olmayabilir.Diyor hata mesajında
teşekkürler arkadaşlar kurulumda hata bir var galiba neyse şimdilik kaldırdım bilgisayardan başka zaman tekrar denerim win7 yi bu bilgisayrda
Ya kurulumda hata var ya yanlış eski/uyumsuz sürücü yüklediniz yada malware buna sebep oluyor...