arkadaşlar win7 final ultimate kullananlar memnun musunuz bi sıkıntı bi sorun performans kaybı vs. sorun yaşıyormusunuz. lütfen kullanan arkadaşlar memnunsanız bilgi verin lütfen :)
Win 7 Final Tr
- 1
- 2
Bilgisayarınızın özellikleri nedir?bilgisayarımın özellikleri:
p4 3.06 işlemci
2gb ram
480gb hdd
512 mb asus 8500gt ekran kartı
400w power supleyyani demek istediğim ben şuan vista kullanıyorum win7 ye geçmeyi düşünüyorum fakat bi sorun yaşarmıyım yani performans olsun kullanıdığım progrmalar olsun. SQL 2008 ve visual stüdio 2008 vb. programlarla sorun yaşarmıyım acaba. bide oyunlarda performans kaybı olurmu.
yeni çıktığı için tereddütteyim.
ya arkadaşlar bn ce microsaft çok büyük bi yanlış yaptı çünkü xp den sonra vista devrini başlattı ama çok az kişi vistya geçti vistayı hazırlayanların emeği boşa gitti ve şimdi daha insanlar vistaya alışamadan w 7 çıkıyor bilmiyorum microsoft un bu aceleci ve gereksiz hızına yetişebilcek miyiz_?
ya arkadaşlar bn ce microsaft çok büyük bi yanlış yaptı çünkü xp den sonra vista devrini başlattı ama çok az kişi vistya geçti vistayı hazırlayanların emeği boşa gitti ve şimdi daha insanlar vistaya alışamadan w 7 çıkıyor bilmiyorum microsoft un bu aceleci ve gereksiz hızına yetişebilcek miyiz_?W8'e çalışıyolar...
nası yanı w8 de mi çıkacak bn anlamadım _?
microsoft gerçek ten çok boş bir çalışma yapıyo bn ce !!!!!!!
haaaa anladım demek istediğini
w7 nin orjinal lisanslı sürümü 2012 de değil miydi yaaaa
şu an piyasada mı w7 _?
ben Win7 Ultimate kullanıyorum şu ana kadar performansından memnunum,hatta XP den çok hızlı diyebilirim,çakışan hiçbir programım olmadı,en güzel tarafı çoğu driverları kendisi otomatik tanıması,bilgisayarın açılış ve kapanışı oldukça hızlı,ayrıca türkçe dil paketinide yükledim şu an gayet güzel çalışıyor.Herkese özellikle tavsiye ediyorum.
win7 driver olayını aşmış ,format attıktan sonra bir tane bile sürücü yüklemedim.ati 4850'yi bile kendi yükledi.Win7 özellikle ram kullanıkmında vistaya göre daha tasarruflu,vista^dan daha hzılı olarak çalışacaktır ya da diğer uygulamaları çalıştıracaktır..
7 ultimate 64 bit i dün gece kurdum.Driver falan kim uğraşcak şimdi derken kendi kendime hiçbirşey yüklememe gerek kalmadı :) yanlızca ekran kartını yine en güncelini yükledim bir fark varmı bilmiorum ama windowsun tanıdığı sürücüyle .herhalde vardır diyerek bitek onu yükledim.
Kesinlikle tavsiye ederim.Daha tam oturmamıştır yüklemeye gerek yok diyen arkadaşlar varsa yanılıyorlar.Mutlaka yükleyim bir deneyin. Düzenleme: Birde hız olarak gerçekten farketti.Format atmadan önce klasörler arası geçişte bile çok az da olsa bekletiyordu.(Tabi aylardır format atmamış olmamında etkisi vardır:) Şimdi gayet iyi umarım 1 ay sora sistem kabardığındada aynı performansta çalışır.Bekleyip görcem.
bilgisayarımın özellikleri:harika kardeşim benim bundan düşük ve hızlı harıka ben olsam 64 bitlik kurardum hemde
p4 3.06 işlemci
2gb ram
480gb hdd
512 mb asus 8500gt ekran kartı
400w power supleyyani demek istediğim ben şuan vista kullanıyorum win7 ye geçmeyi düşünüyorum fakat bi sorun yaşarmıyım yani performans olsun kullanıdığım progrmalar olsun. SQL 2008 ve visual stüdio 2008 vb. programlarla sorun yaşarmıyım acaba. bide oyunlarda performans kaybı olurmu.
yeni çıktığı için tereddütteyim.
ya arkadaşlar bn ce microsaft çok büyük bi yanlış yaptı çünkü xp den sonra vista devrini başlattı ama çok az kişi vistya geçti vistayı hazırlayanların emeği boşa gitti ve şimdi daha insanlar vistaya alışamadan w 7 çıkıyor bilmiyorum microsoft un bu aceleci ve gereksiz hızına yetişebilcek miyiz_?merak etme onlar paralarını aldılar...:Dayrıca micrasoftun yetkili başkanlarından birisi açıklama yaptı,vista yeni nesile hazırlık için denemeydi,tam olarak tamamlanmamıştı diye...
ve micrasoft'ta resmi açıklamalar yaptı büyük holdinglere,xp sistemlerinizi vista yapmayın direk 7 ye gereçersiniz şeklinde...
yani,micrasoftun amacı açık kaynak kodlu harika görsellikteki işletim sistemlerine rakip çıakracağını duyurmaktı[bence]...
ve vista ile 7 aynı zamanda yapılmaya başlandı[yine bence]..aksi halde...vista çıkalı kaç zaman oldu ki 7 çıksın?
daha bi iki ay önce açıklamalarını okuyordum...ismi 7 olacak,bu bir ilk şeklinde...
- 1
- 2