arkadaşlar benim bitane ark var bende n yalvardı ya win 7 cdi mi almak için yapmadığı şey kalmadı bende verdim internetten de orjinal yapma programınıda verdim format attı falan ondan sonra benim pc çöktü ondan 1 ay sonra format atcakttım bootmngr hatası falan diyodu yereldisk leri seçiyorum falan format attmıyo en sonunda yeniden başlattım 2 defa falan öyle oldu benim pc i kopyası olmaz dimi 30 gün sonra etkinleştir falan böyle bişey olursa kötü olur benim için de ne yapmam lazım çocuğun pcsine trojanlı klasör mü veriğim napim
win 7 format cdsi ni başkasına ver
Bende birşey sorucam..Diyelimki bende Orjinal Windows 7 Ultimate 64 bit CD'si var...Bunu başkasının bilgisayarına kurursam hangi tip sorunlar olur...CD orjinal olduğu için onda orjinal mi olucak yoksa sahte mi..?
CD'yi gene kullanmaya devam edicem mi yani..Teşekkürler..
Bende birşey sorucam..Diyelimki bende Orjinal Windows 7 Ultimate 64 bit CD'si var...Bunu başkasının bilgisayarına kurursam hangi tip sorunlar olur...CD orjinal olduğu için onda orjinal mi olucak yoksa sahte mi..?win7loader diye bir etkinleştirme aracı var onunla etkinleştirirsen bir problem olmaz ama kendi ürün anahtarını girersen tabi ki 2 nizden birisi yada 2 si korsan olarak algılanır ilk güncellemede yada güncelleme almaz yırtarsın C=
CD'yi gene kullanmaya devam edicem mi yani..Teşekkürler..Son Düzenleme: AmbaSSadoR ~ 09 Nisan 2012 21:50
Orjinal aldığın windows lisansını sadece 1 bilgisayara kurabilirsin 2.bir bilgisayara kurdunda zaten kara listeye alınır
Siz windows etkinleştirme bölümüne lisansı girdiğinizde windows zaten sizi gambazlıyor microsoft'a yani o lisansın kullanıma başlandığını bildirir...
2. bir bilgisayara kurduğunuzda oda aynı şekil bildiriyor ve lisans elinde patlıyor...
Şöyle yapmalı en temizi 1.bilgisayara aldığımız dwd yi kurup lisansla etkinleştirdikten sonra 2. bir bilgisayara yine o dwd den kurulum yapıyoruz ama lisansı kullanmıyoruz(CRACK'LEYİN)
Windows'a onca para verip alıyoruz kalleş gammazlıyor bizi daha da almıcam zaten
aynı anda 2 pc kullanırsan lisans iptal olur geçmiş olsun... yeni Windows alman gerekiyor saf saf istedi diye vermeseydin bu olmazdı... sen o lisansın üzerine buzlu su iç...bişey bilmiyosan lütfen yorum yapm a 2 mizin pc side etkin gözüküyor diğer arkadaş progamla zaten etkinleşirmişti benim kide şuan etkin süre müre yok