Beyler 7 8 yıldır xp kullanıyorum ve artık hayliyle sıktı insanı :) bilgisayarım şu pentium 4 2 gb ram 3.00 ghz işlemci 1 gb ekran kartı atı sizce win 7 geçsem bir sorun olur mu daha önce vista kullandım ondan korkuyorum 4 gb ram olan bilgisayarda vista kullandım ama kullanmka bir ölümdü her şeyde donuyordu bilgisayra xp yüklüyünce bilgisyar kendine gelmişti win 7 de böyle bir sorun olur mu ?
Win 7 Geçmelimiyim ??
- 1
- 2
1 gb win 7 için biraz az değilmi?
zamanla ondanda sıkılırsın benim gibi. görseli falan güzel 1 ay hevesini alıyosun sonra özlüyosun xpyi
Bencede geçmelisin Windows 7 ye bende özledim xp yi 1 yıldan fazla oluyor windows 7:)
windows 7 2-3 ay sonra hantallaşıyor ne kadar hızlı olsa bile herhalde wni 7 nin kaderi o yüzden advanced system careyide yüklersin haftada bir pcni temizlersin tamam bi daha asla yavaşlamaz ilk günkü gibi kalır
durun durun beyler yanlıs anlaşılma var biraz karışık yazmışım win 7 geçiceğim bilgisayarın ram ı 2 gb yinede kaldırcağını düşünüyorum değil mi ?
bu iki link sana cevabı net olarak verir.
http://windows.microsoft.com/tr- ... system-requirements
http://www.microsoft.com/downloa ... 9-9e51-2497c146af15
durun durun beyler yanlıs anlaşılma var biraz karışık yazmışım win 7 geçiceğim bilgisayarın ram ı 2 gb yinede kaldırcağını düşünüyorum değil mi ?Son Düzenleme: Kapalı Hesap (218989) ~ 28 Ağustos 2011 14:27
Hocam ben hiç geçmek istemiyorsdum da pc ye format fln attırmış babam w7 yapmıştı ben de kızdım fln xp ye ye göre garip fln geldi ama şimdi diyorim ki iyi ki geçmişim.
w7 yi ilk cıktığı zamanlarda bi denedim 1 hafta sonra xp ye döndüm :D w7 bi gıcık geliyo bana bence xp güzel tabi zevkler tartısılmaz.
valla hiç uğraşmadım sürücü felan pc ci yakındı ozamanlar beşele yapı veriyodu hemen :D tabi taşınınca pc gitti kendim yapıyorum artık şuan w7 kurmayı düşünüyorum ama sonra xp ye dönmeye kalksam baya zahmetliymiş diyolar:D ama yeniden kurucam bi ara.
geç geç
2gb rame windows 7 32 bit yüklemeniz daha iyi olur.
xp directx x9 a kadar destekliyor oyun perfprmansı mal gibi değil directx 10 desteklemiyor ama 10 destekli oyunda cok yok zaten 11 dersen ohoo bendeki xp işte bende sorun yok olan varsa işlettim sisteminden değildir su ana kadar bi oyunda sistem kaynaklı sorunum olmadı .
- 1
- 2