Win 7 güncelleme

9999nurican
22-06-2013, 12:43   |  #1  
9999nurican avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
186 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

arkadaşlar win 7 de pc ve oyunları yavaşlatan uygulama var mı? Var ise adı nedir? Ben bir güncellemeden şüpheleniyorum adı şu

''KB958488'' veya tüm güncellemeleri kaldırırsam ne olur. güncellemeler ne işe yarar?  CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

ultimate_ms
22-06-2013, 13:15   |  #2  
ultimate_ms avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 21
357 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Bilgisayarınızı güncel tutun               
Windows Update ile çok kolay—üstelik ücretsiz.

Ayarlarınızı denetleyin            


          

Windows Update nedir?

Bilgisayarınızı daha güvenli tutmak ve sorunsuz çalışmasını sağlamak için kolay ve ücretsiz bir yöntem vardır. Bu yöntem Windows Update olarak adlandırılır. Tek yapmanız gereken bu özelliği açmak ve Microsoft'tan en son güvenlik güncelleştirmelerini ve diğer önemli güncelleştirmeleri otomatik olarak alın.

      

Ayarlarınızı denetleyin                         

Windows Update ayarı çok kolaydır: Microsoft Update web sitesine gitmeniz yeterlidir. Otomatik güncelleştirmeyi zaten açtıysanız, Denetim Masasında Windows Update açılacak ve güncelleştirme durumunuzu gösterecektir. Henüz açmadıysanız, bunu yapmanız için adım adım yönlendirilirsiniz. Bunun ardından, en son güvenlik ve performans geliştirmeleri bilgisayarınıza hızla ve güvenilir bir şekilde yüklenecektir.

      

Neredeyse tamamen otomatiktir.

          Otomatik güncelleştirmeyi açtığınızda, güncelleştirmelerin çoğu sizin müdahalede bulunmanız gerekmeden indirilecek ve yüklenecektir. Ancak bazı durumlarda Windows Update yükleme sırasında sizden bilgi ister. Bu durumda görev çubuğunun sağ ucundaki bildirim alanında bir uyarı görürsünüz; bu uyarıyı tıklattığınızdan emin olun. Windows Update uyarısına yanıt vermezseniz, bilgisayarınıza önemli bir güncelleştirme yüklenmemiş olacaktır.

Otomatik güncelleştirmeyi kullanmanızı öneririz; ancak bunu tercih etmezseniz, en az haftada bir kez güncelleştirmeleri kontrol etmeyi unutmayın.

ultimate_ms
22-06-2013, 13:17   |  #3  
ultimate_ms avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 21
357 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

kaldırmanı tavsiye etmem