iyi geceler arkadaşlar. ben birazdan win 7 RC kuracağım
bana win 7 yi destekleyen antivirüs programlarını yazabilirmisiniz. veya böyle bir liste için yasal link verebilirmisiniz
forumda kontrol ettim ama net bişey bulamadım. yada ben aramayı beceremedim
yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
win 7 için antivirüs önerebilirmisiniz
teşekkür ederim
yalnız ben sistemi yazmayı unuttum
p 4 3.2 ghz HT işlemci ve 1 gb 400 mhz ddr ram kullanıyorum.
seagate 250 gb sata 16mb cache hdd üzerine kuracagım. norton win 7 ile beraber kasarmı acaba
çünkü xp sp3 ile trendmicro internet sec. pro çok ciddi anlamda başımı ağrıtmıştı
ben internette çok gezmiyorum. win 7 kurdugum zaman sadece müdavimi oldugum 3-5 site ile msn gibi ufak tefek işler yapacağım. o yüzden şöyle oldukça hafif bir AV önerebilirmisin. free de olabilir.
nis 2009 ile sistem gereksinimlerini epey düşürdü ama sen yinede deneme sürümünü indirip bir bakarsın eğer kasarsa
eset ss kurarsın,
32 bit için ,alttaki 34 mb olan ss sürümünü indir
64 bit için, alttaki 39 mb olan ss sürümünü indir
yanlız önce o boşluğa mail adresini yazıp kayıt olup mail'e gelen kod ile indirebilir ve güncelleme yapabiliyorsun.
Ben Antivir kurdum sorunsuz hemde bedava sevendaki uac korumasi ve frewali Antivir freenin eksik yerlerini tamamlar.
Zaten bu sistem icin daha zararli yazilim pek ortada yoktur güvenlik aciklari xp gibi degildir yani.
Ben microsoftun ucretsiz antivürüsü olan morroyu öneririm.İstersseniz download linklerini verebilirim.Sureli kullanım ve kısıtlamalar olmadan bir antivürüs deneyimi sunuyor bizlere morro
kirpikral123Ben microsoftun ucretsiz antivürüsü olan morroyu öneririm.İstersseniz download linklerini verebilirim.Sureli kullanım ve kısıtlamalar olmadan bir antivürüs deneyimi sunuyor bizlereMorro kullanıma sunuldu mu ?
download.chip.eu/tr/download_tr_4943085.html
bu sana göre
Kesinlikle Antivir.
Al arkadaşım direk download Link'i. Deneyimli bir windows kullanıcısıyım. Ve yıllardır hiçbir şekilde virüs sorunu yaşamadım.
Murro hem az yer kaplıyor hem bilgisayarı kastırmıyor...
herkese cevapları için teşekkür ederim arkadaşlar.
kurulum sonrası çevrimiçi antivirüs edinme seçeneği veriyormuş. kurulumun sonunda farkettim. şimdilik 6 aylık kis kurdum. problem yok. sadece zırt pırt çıkan uyarılarına alışmaya çalışıyorum. çeşitli güvenlik seviyesi ayarlarını deniyorum. ne kadar az uyarı o kadar rahat
birçok programımıda kurdum. sadece BS player pro video oynatma konusunda problemli. onun hariicinde codec yükleme sıkıntısı yaşatmadı. yüklediğim codecleri WMP rahatlıkla kullandı.
hazır başlık açıkken bir şey daha sorayım
pc de xp de kurulu. ama başlangıçta xp ile açılıyor. win 7 ile açmak için f8 e basıp hdd ten başlat seçeneğini seçmem gerekiyor. iki işletim sisteminden birisini seçebileceğim bir ekran gelmesi gerekmezmi
uyarıları ayarlar kısmından iptal edebiliyorsun, güvenlik düzeyini düşürmene gerek yok:)
ahmet79uyarıları ayarlar kısmından iptal edebiliyorsun, güvenlik düzeyini düşürmene gerek yok:)ok. ingilizcem çok iyi olmadığı için ancak anlayabildigim yerlerini kurcalayabiliyorum zaten bunuda bir kontrol edeyim neresinden oldugunu ama tek birşey söyleyebilirim arkadaşlar. bir xp fanatiği olaraktan bu win 7 artık tabi canım xp mi bi kenara atmayacağım. yaz sonu yeni sistem toplayınca onu bu eski makinada kullanmaya devam. yenisine win 7
ben windows7 de kis2009 kullanıyorum türkçe dil desteği var bunu da deneyebilirsin.1 ay kullan beğeneceğine garanti ederim.keyleri rahatça bulunuyor bu konuda msnden yardım edebilirim.sadece tarama sırasında kasma yapabilir normalde sorun çıkarmaz. internetten ya da usb bellekten bulaşan hertürlü virüsün hakkından gelir.
Deniz SelçokKesinlikle Antivir.Bence de AntiVir'in ücretsiz sürümünü kullanabilirsin. Windows 7 destekli ayrıca. Diğer önerilenlerin hepsi deneme sürümü zaten.
Al arkadaşım direk download Link'i. Deneyimli bir windows kullanıcısıyım. Ve yıllardır hiçbir şekilde virüs sorunu yaşamadım.