arkadaslar win 7 yüklü pc bir türlü internete bağlanmıyor ağ bağlantısı var ama net yok.heryolu denedim modemi tanıttım bağdaştırıcının vista xp wn7 sürücülerini denedim yine olmadı sırf bunun için xp kurmayı üşünüyorum bunu nasıl çözeriz??
win 7 kaldırıp xp kuracam lakin bu problem çözülmü
ethernet kartında sorun olabilir birde sürücülerin en güncel sürümüne bak..
denedim ama yine aynı airties programınıda kurdum belki modemi tanımadığındndır diye airties programı internete bağnamıldı diyor ama yok
bak sırasıyla şnları yap en baştan
1.Pc açıkken modemin bağlantılarını çıkar tekrar tak
2.Ethernet sürücüsünü kur
3.Airties in programını kur
4.modeme reset at
5.airties deki gerekli yerlere gir kullanıcı adını ve şifi
Bi bu sorun yüzünden xp mi gececen :D üstelik araştırırsan çözebilirsin ..
tesekkürler arkadaslar. xp yi bu kadar kötülemeniz yersiz ama cok ekmeğini yediniz lakin su an üç bilgisayardada xp yüklü ve memnunum.
iki gündür arastırıyorum empire ama çözemedim hala sen anlıyorsun bu win 7 den çöz bakalım
hocam anakartınızın markası , modeli nedir ?
Everest programından öğrenebilirsiniz..
dün xp kurdum yine aynı sorun donanımsal herlde geri verecem teknosaya bozuk bilgisayarı satıyorlar dingil herifler
ucetinel , bilmeden iş yapıyorsun ve sorunu tam olarak bilmiyorsun o da yetmiyor teknosa çalışanlarına laf atıyorsun..
Bu yazdığın yorumu onlarda görebilir..Görmesini bırak , haklarını yeme..
Xp olan bilgisayarı , windows 7 yapmadan önce anakartın modelini aratıp ethernet sürücüsünün windows 7 ve vista ya uyumlu olduğuna bakman gerekiyordu..
Vista olan bilgisayarların çoğuna windows 7 yüklendiğinde otomatik internete giriyor , modemle alakalı programa gerek kalmıyor..
ucetinel , bilmeden iş yapıyorsun ve sorunu tam olarak bilmiyorsun o da yetmiyor teknosa çalışanlarına laf atıyorsun..Hocam olayi anlamamistim helal olsun daha drivers yüklemeyi beceremeyen kisiler xp, vista, 7 arasinda islere kalkisiyor oldukca haklisin hocam.
Bu yazdığın yorumu onlarda görebilir..Görmesini bırak , haklarını yeme..Xp olan bilgisayarı , windows 7 yapmadan önce anakartın modelini aratıp ethernet sürücüsünün windows 7 ve vista ya uyumlu olduğuna bakman gerekiyordu..
Vista olan bilgisayarların çoğuna windows 7 yüklendiğinde otomatik internete giriyor , modemle alakalı programa gerek kalmıyor..