arkadaşlar ben hdd yi iki bölüp f sürücüsüne win 7 yüklemiştim açılışta boot menüden işletim sistemini seçip istediğime giriyordum fakat c sürücüsüne format attığımda bu menü görünmüyor... f de win 7 aynen durmasına rağmen yardım ederseniz sevinirim
win 7 kayboldu
arkadaşım yani böle yazıları yazmak için çok mu uğraşıyosun ya hep biz mi anlıcaz azcık güzel düzenli yaz hiç birşey anlamadım.
NE DEMEK İSTEDİĞİMİ BÖYLELİKLE ANLAMIŞSINDIR.
Pc' yi yeniden başlat açılırken f8 tuşuna sürekli bas ard arda windows 7 boot ekranı gelene kadar eğer gelirse başlangış onarma bölümü var onu seç pc açılmaya devam edecektir daha sonra gelen ekrandan yeniden başlangış onrama yada sistem geri yükleme yap umarım düzelir.
Eğer ilk dediğim olmazsa win 7 dvdsini tak pcyi dvdden başlat win 7 kurulumuna geçmeden önce windowsu onarın bölümü var instal now yazan yere tılamadan önce solda altta bi yerdeydi sanırım ona tıkla hangi diskte win 7 varsa onu bulmaya çalışacak daha sonra onar de pc yeniden başlar ve güyük ihtimalle win 7 normale dönmüş olur kolay gelsin.
Windows 7 dvd yi takıp sistemi dvd ile başlatın. İnstall now yazan ekranda alt kısımdaki repair my computer seçeneğini ve ondanda startup repair seçeneği tıklayıp işlem bitince sistemi yeniden başlatın.