ARKADAŞLAR BEN WIN 7 Yİ ALDIM VE BİLGİSAYARIMA KURDUM GÜZEL Bİ FORMAT ÇEKTİM C DİSKİNE KURDUM 3 GÜN KULLANDIM VE 3 GÜN SONRA BİLGİSAYARIM KİLİTLENDİ VE AÇILMIYOR 1 GÜN AÇILIYOR BİR GÜN AÇILMIYOR AÇILIŞTADA SİAYH Bİ EKRAN GELİYO VE NTFS EKSİK DİYOR .SONRA TEKRAR SİLİP KURMAYI DENEDİM BU SEFERDE HARDİSKİ GÖRMÜYOR ONU SİLDİM TEKRAR XP KURDUM ŞİMDİ İSE EXPLORER ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR. SAÇMA SAPAN BİR TON MESAJLAR VERİYOR SONRA TEKRAR FORMAT ATIYIM DEDİM BU SEFERDE AÇILIŞ EKRANINDA MERCURY AMERİKAN MAGATRAND YAZISI ÇIKIYOR ORDA DONUP KALIYOR SORUN NE OLABİLİR ESKİ PERFORMANSINIDA KAYBETTİ BİLGİSAYAR SALAK SALAK YAZILAR ÇIKIYOR ERROR 400 ERROR 800 FALAN YAZIP DURUYOR ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ACEBA SORUNUM ANAKARTIMDAMI DAHA ÖNCE 8 AY VİSTA ULTIMATE Yİ KULLANDIM ÇOK MEMNUNDUM WIN 7 Yİ KURUNCA BU HATALAR BAŞLADI
wın 7 kurduktan sonra
HDD'nde Bir Sorun Olabilir Bende Yaşadım BU Sorunu Çözüm :
1. Yan Paneli Açın
2. Hddnin Kırmızı Anakarta Bağlanan Kablosunu Anakarta Doğru Takip Edin
3. Kırmızı Kabloyu mavi Girişden Çıkartın Altındaki veya ÜĞzerindeki Girişe Takın
Benim PC de 2-3 Günde Bir Yapıyor Yalama Olasıya Kadar Kullanıcam :)
Dikkatli Olun Takarken Çıkartırken Ömrünü Kısaltıp Yalama Yapmayın ... :)
KARDEŞ GÜZEL SÖYLEMİŞİN AKLIMDAN GEÇMEDİ DEĞİL ASLINA BAKARSAN AMA GEL GÖRKİ 700 GB MÜZİK REİM FİLİM VAR BİLGİSAYARDA YEDEĞİ ALSAM O YEDEKLERDE VİRÜS OLMUYACAKMI
format atarken cok kasılıyor ve cd yi okumakta zorlanıyorsa senin pc ye mbr virüsü girmiş sanırsam. hdd nin mbr sinide silip yeniden yazman lazım yani işin zor ve uzun:S mbr yazmayı bilmiyorsan işi bilen birine sorman lazım. muhtemelen win 7 yi güvenli olmayan bir kaynaktan indirmişin yoksa mbr ye başka yoldan virüs bulaşmaz..