bana yardım lütfen windows 7 kurulduktan sonra cameramıı kurdum markası inca ıc-3562 video kayıt ediyor fakat resim çekmiyor anlayamadım anlayan bilen varsa ne yapmam lazım lütfen yardımm!!!
win 7 kurulduktan sonra cameram resim çekmiyor
önceden çekiyor muydu ?
hata mı alıyorsunuz veya başka birşey mi var söler misiniz ?
xp kullanırken çekiyordu bilgisayarımı taklayınca orada kamera da çıkıyordu kameranın üzerindeki düğmeyi tıklayıncada çekiyordu şimdi yok resim çekmekle ilgili bir buton yok çıkmıyor görüntüde kötüleşti canlı sohbette ama mesenger için resim alabiliyorum biraz karışık ama umarım anlatabilmişimdir
bendede aynı sorun vardı birkaç gün sonra kendiliğinden düzeldi. ilginç.
nasıll düzeldi yani ne oldu nasıl çekebiliyosun resmi
aslında ben birşey yapmadım ilk iki gün filan çekmedi sonra çekmeye başladı herhangi birşey yapmamıştım yani. belkide win7 sonradan tanımış olabilir ama.
osman bey siz ne diyosunuz bu konuda çözebilirmiyim bu sorunu ??
yardimci olmaya buraya konu acana kadar onu google yazsaydin seven drivers yerine vista drivers ile bile sorunun hal olmus olurdu hep ayni seyler.
olmadı canım denedim vistayı indirdim olmadı
ya boşver ya ben izin almadanniye çıktın dediğimi hatırlamıyorum olmayın yardımcı istemiyorum vazgeçtim :((
http://www.google.com.tr/search? ... a&meta=&aq=null&oq=
Google yazinca cikanlar bu senin icin degil genelde herkez yapiyor hazira konmak tenezzul edip 3 4sitye bakmak yerine istemek nasil olsa birisi arar bulur diye seninkide o hesap olmus.
Bunun bilmemek yada anlamamaklada hatasi yok sadece hazirci olmak.
hiç birinizin bişeyden anladığı falan yok sadece laf olsun diye konuşuyorsunuz mancukya bunun hazırcılıkla ilgisi yok şuna bilmiyorum desene sen madem bilmiyorsun susacaksın laf kalabalığı etmeyeceksin anladınmı??
avacam adında bir program buldum onu indirdim aynı sorunu yaşayan arkadaşlarıma öneririm win 7 de uyum sorunu olduğu için çalışmadı normali ama bu programla resim çekebiliyorum artık.bilmeyenler de öğrensin :))