Arkadaşlar benim sorunum şu, bilgisayarı açtığım andan itibaren hatta bazen daha masaüstü ekranı gelmeden radyo çalmaya başlıyor yaklaşık 2 haftadır, sonunda gelen sesi nasıl kapatacığımı buldum ekranın sağ altında bulunan ses karıştıcısını açtığımda media center diagnostic application u sessizleştirince ses kesiliyor ama yok mudur bunu tamamen kaldırmak gibi bir seçenek ya da ne işe yarar bu diagnostic application kafayı yicem 2 adet tam sürüm güncel anti virüsle tarattım sorun yok. Şunuda belirteyim bunun diğer pc sesleriyle alakası yok yani yani onu sessizleştirince diğer media player falan sorun olmuyor onlarda yine ses var.
Win 7 Media Center Diagnostic Appication
Media player in tema ayarlarına girin ve temayı değiştirin.
Bu hatayı bende 3 sene önce almıştım tema bazında medi center açılınca görünmeyen bir yapıya sahip oluyor. Hatanızın nedeni bu olabilir.
Diğer örnek ise görev zamanlayıcıya göz atın açılışta çalışmak için ayarlanılmış bir player eklentsi yer alabilir.
Diğer sidebar yada benzeri radio uygulamalrı açılışta açılabilir bunların içinde açık radio bıraktıysanız bu nedenle bu hatayı alabilrisin.
Diğeri ise Açılışta yer alan uygulamlamaların eklentilerinden kaynaklanan bir hata olabilir.
bu alanlara bir göz atın
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Sorun tam olarak bu, bu yüzden tam 3 kez format attım. İlk 3-4 gün bir sorun yok ama sonra ses kısmında bu simge çıkıyor diğer tüm seslerden bağımsız onu kapatınca radyo sesi kapanıyor ama bunu tamamen kaldıramaz mıyım?
Yardım için sağol ama bunlarla düzelmedi :)
selamlar aynı sorunu bende yasiyorum ne oldugunu anlıyamadım.bu bi trojan olabilirmi eger oleyse bi program tavsiyesi alabilirmiyim tesekkürler
ben simdilik sorunu şöle cözdüm.
run - msconfig - services -hide all microsoft services - disable all
calistir - msconfig - servisler - microsoft servislerini sakla - hepsini engelle