Merhaba arkadaşlar.Benim bilgisayarda vista home premium yüklü.Vistayı kaldırıp 7 yi kurmayı düşünüyorum. Sizce kurmalımıyım?Kurma işlemi kaç saat sürüyor?
Win 7 mi vista mı
Tabiki Windows 7 daha iyidir ama orijinal sistemini bozma derim.
win7 daha iyi bence. bir de orjinal olsun cd'n
Windows 7 daha güzel ama senin secimin . Vista da öyle cok berbat denilecek birsey değil. Service packlerinden sonra iyi oldu.
Windows 7 Yükseltme Danışmanı Bunu indirir bakarsanda hangisi senin pc için en ideal olduğunu görürsün.
bilgisayarın c diskinde vista var.D ye 7 kursam olurmu? 7 yi sonradan silmek istersem silebilirmiyim yoksa format mı lazım olur
olur kardes olur sen 7 yı kullanınca vistanın yuzune bıle bakmazsın bende oyle oldu :)
İleri seviyede bir bilgisayar kullanıcısı olmadığım için sadece gözlemleri anlatabilirim.
Aynı benim durumumdasın. Bilgisayarımda orijinal vista vardı ( C'de ). Windows7 yi D'ye kurmuştum. Win7 kullanırken vista'da orijinal değil yazısı çıktı orijinal olduğu halde. Bende:D senmisin öyle diyen dedim, formatla heşeyi silip sadece Win7 ile devam ettim yoluma:)
Orijinal ürününden fedakarlık edebilieceksen hiç düşünme derim ikisini aynı bilgisayarda kullanmış biri olarak.
Vista'da iyiydi fakat performans için bir sürü gereksiz değil belki ama kullanmadığın servislerini kendin kapatmak zorundasın.
Win7 rahat&güzel.
sanal bilgisayarda dene sonra kararını ver bence, tedirginliğin ortadan kalkar.
vistada hiç birşey yoktu. sadece driver'ları anında yükleyebiliyordu bi de teması güzeldi ama win7 performansı da düşünerek yaratıldı. bence de orjinalden fedakarlık et win7 yükle tavsiyem...
Hala Vista'nın ya da XP'nin Windows 7'den iyi olduğunu iddaa edenler için:
http://alternatifblog.com/2010/10/29/windows-7-urun-kilavuzu/