arkadaşlar win 7 yükledim ama 30 günlük deneme sürümü. 30 gün sonunda bu süreyi yineleme veya orjinal sürüme çevirmenin bir yolu varmı? Özel mesaj olarak atarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
win 7 nasıl etkinleştireceğim
30 günlük windows 7 yokki nerden indrdiniz.
30 günlük win 7 ultimate sürümü her yerde var ama 30 gün bitecği zaman ne yapcağımı bilmiorm :(
30 günlük bir sürüm yok 90 günlük Enterprise sürümü var.
30 Günlük sürümün olup olmadığından emin değilim ama varsada gerçekten ben uyumuşum bayadır girmiyorumda PC'ye....
Hocam sen herhalde kış uykusundaydın. Sana kısa bi özet geçeyim:
-2010'a kadar kullanılabilen RC çıktı
-Sonra 7600 RTM çıktı
-Bu sürüm 30 gün kullanılabiliyor ama rearm edip 90 güne kadar uztabiliyorsun.
Konuyu açan arkdadaş, siz de rearm komutu ile 30 gün bitiminde bir 30 gün daha deneyebilirsnizi. bu işlem üç kere yapılabilir. Sonrasında ise satın almak zorundasınız.
Hocam sen herhalde kış uykusundaydın. Sana kısa bi özet geçeyim:sonrasında xp de yapıldığı gibi bazı programlarla aktive ediliyormu onu merka ediyorum. bir de 90 günlük sürüme nasıl yükseltiyoruz.-2010'a kadar kullanılabilen RC çıktı
-Sonra 7600 RTM çıktı
-Bu sürüm 30 gün kullanılabiliyor ama rearm edip 90 güne kadar uztabiliyorsun.
Konuyu açan arkdadaş, siz de rearm komutu ile 30 gün bitiminde bir 30 gün daha deneyebilirsnizi. bu işlem üç kere yapılabilir. Sonrasında ise satın almak zorundasınız.
Recep abi ben zaten bunların hepsini biliyorum
ben zaten RTM kullanıyorum bu son sürümü kullanmamıştım oyüzden tambi fikrim yoktu ben 90 günlük sanıyordum ama senn dediğin gibi 30 günlükken 90 güne uzatıldığını şimdi öğrendim.
bilmiordm ksura bakamyın daha yeni üyeyim