win 7 64 bit altında nokianın updater(tel guncelleme programı) yüklenemiyor.
"Bu işletim sistemi desteklenmiyor . YUükleme devam etmeyecek hatası alıyorum.
Sorun için çözüm önerisi olan var mı?
win 7 nokia updader sorunu
Software Updater kurulum dosyasının üzerine sağ tıklayın. Özelliklere girin, "Uyumluluk" sekmesine geçin. Listeden "Windows Vista SP1" i seçin yüklenecek ve sorunsuzca çalışacaktır.
Bu arada birkaç gün önce Nokia PC Suite'in Windows 7 uyumlu sürümü çıktı. Resmi web sitesinden en güncel sürümü indirin.
koskoca nokia nnı yaptığına bakarmısın...teknolojiyi en geriden takip ediyo resmen...çıkçık.çık:)
Software Updater kurulum dosyasının üzerine sağ tıklayın. Özelliklere girin, "Uyumluluk" sekmesine geçin. Listeden "Windows Vista SP1" i seçin yüklenecek ve sorunsuzca çalışacaktır.biliyorum suite sorunsuz çalışıyo zaten. Ve ikisini de resmi siteden indirdim ama update çalışmıyodu...bi deniycem birazdan tavsiyeni..Bu arada birkaç gün önce Nokia PC Suite'in Windows 7 uyumlu sürümü çıktı. Resmi web sitesinden en güncel sürümü indirin.
ve evet dediğini yapınca çalıştı eline sağlık teşekkür ederim...
n73 e updateter yeni güncelleme bulunamıyor uyarısı veriyordu ama ben güncelleme olduğunu biliyordum. Chip in bu ayki sayısında nokia teller için güncel sürüm düzenlemesi yazısını takip ettim ve bahsettikleri gibi rss ile telimin damga kodumu değiştirerek yeni güncellemelere açtım...
sürüm sıkıntısı çekenler ya da n73 teki sürümünü 4.0839.4..... görmeyenler chip in sayısını mutlaka okuyun...bi çok telefon için güncelleme engelini ortada kaldırın.Son Düzenleme: ekksl6 ~ 03 Aralık 2009 22:45