Merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim bu sorun yüzünden pc' yi camdan atmayı bile düşündüm.Pc nin parçalarını yenilemiştim ve yaptırdığım adam yanında windows 7 ultimate 32bit yüklemiş pc'me saolsun.Ama benim problemlerim var.Bu oyunlarda;"Gta San andreas, COD1, Knight Online, Knight Online (PVP), Nfs Pro Street,Cs 1.6" sorunlar yaşıyorum.Ne gibi sorunlar derseniz tek tek anlatyım.
1-Gta san andreas= Oyuna giriyorum 2 adım atıyorum ilk önce oyun donuyor ondan sonra klavye kitlenio mouse fln hareket etmiyo.Yada monitör üm kapanıp kalıyo bu arada pc çalışmakta.Yada ekranda yukarıdan aşşağı doğru çizgiler cıkıo donuyo kalıyo.
2-COD1=Bunda biraz daha farklı olaylar.Oyuna giriyorum oynuorm 5-10dk sonra aynı olay.Biraz daha uzun süre oynıyabiliorm.
3-Knight Online=Bundada gta san andreas taki olaylar oluyor.
4-PVP=Buda COD1 le aynı biraz oynadıktan sonra ekran kapanıp gidiyor.
5-Pro Street=Bunda menüye girmeden donup kalıyor.
6-CS 1.6=Bunda ise biraz oynadığımda ekran kapanıyor.Yada açarken mavi ekran.Yada sw ye res geldiğinde donup kalıyor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi gelelim pc'min özelliklerine:İşlemci: Intel(R) Pentium(R) 4CPU 3.20GHz
Ram:1,25GB
Ekran Kartı: ATI Radeon 9550/X1050 Series
Önceki sistem:Windows XP
Ekran Kartı:Geforce FX 5200
Ram:512MB
İşlemci:Intel(R) Pentium(R) 4CPU 3.20GHz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sizce sorun neden kaynaklanmakta ? Pc eski halinde en azında gta san. ,cs 1.6 ,Ko,Pvp fln oynıyabliodm azcık kassada :)
Teşekkürler.