Win 7 Pc reset ve mavi ekran sorunu acil yardım::S

Mr.PessimisT
31-05-2010, 23:06   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
447 mesaj

Arkadaslar sorunum söyle ekran kartı  garantiden geldi taktım filan işte oyun yüklüyordum birden bire pc  kendini yeniden başlattı bu neredeyse 1 haftadır böyle gta IV bionic  commando mass effcet gibi oyunları sorunsuzca yüklediğim halde fifa  manager 10 ETW yi  yüklerken pc  kendine res atıo bgnde fifa managr 10 u yüklmye kalktıımda reset attı mavi  ekran hatası geldi fakat 2 sn ya durdu ya durmadı hata kodunu filan  göremedim oyun yüklerden ve rardan çıkarırken böyle oluo.. lütfen  acil   yardım çözüm önerisi.Oyun oynarken filan hiç böyle bi sorun yok ekran kartını taktıktan sonra olmaya basladı diyebilirim.:S
not :yunları sorunsuzca oynuyorum(GTA IV Mass effcet 2, bionic  commando). Ve Ram bozulmuş ibaresi var ram bozuk olsa pc nasıl açılsın ve ben bu oyunları nasıl oynayımm ?

sistem özellikleri
win 7 ultımate 32 bit
intel core 2 quad Q8300 cpu
4 gb ram
nvidia ge force 9800 gt 1 gb ekran kartı
MSı 7529 anakart..

Son Düzenleme: Mr.PessimisT ~ 31 Mayıs 2010 23:11
mcafee23 ayrılmıştır
31-05-2010, 23:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

bilgisayar/özellikler/gelişmiş sistem ayarları/gelişmiş sekmesi altında/başlangıç ve kurtarma ayarları/otomatik olarak yeniden başlat tikini kaldır
şimdi mavi ekran gelince ekranda senin komutunu bekleyecek.Bu ekranın bir resmini al buraya koy bakalım

Diğer aktif konuda win7'de mavi ekran olmaz demiştin.En az diğer işletim sistemlerinde olduğu kadar win7'de de mavi ekran tehlikesi vardır.Yeterki birşeyler çakışsın

cihat emre
31-05-2010, 23:26   |  #3  
cihat emre avatarı
Yıllanmış Üye
148 mesaj

http://rapidshare.com/files/393764228/bluescreenview_setup.exe.html yukle  ve ekran kartı surucunu guncel tut eskı ekran kartının sürücüsünü sorunsuz kaldırdığından emın ol bu lınk mavi ekran sorunu ıcın hıcbırı faideli olmassa format atabılırsın son care olarak

Mr.PessimisT
31-05-2010, 23:27   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
447 mesaj

mcafee23 haklıymısıın doğru oluyormuş . Ama oyunu oynarken pc de işelm ypaarken değilde yüklerken olması bi garip bi sitenin moderatörü bi arkadsımın arkdası sorunun kesinlikle oyundan kaynaklandığını piyasada bir sürü bozuk crack sahte dosya olduğundan olduğunu söyledi içimin rahat olmasını söyledi ve başka pc de çalısablir oyun her sistemde hata verecek die bişi yok dedii benimde akfam karıstı.

Mr.PessimisT
31-05-2010, 23:29   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
447 mesaj

cihat emre su an dediğin programı indirdim açtım fakat bişey anlamadım ne yapmam gerk şimdi ?

Mr.PessimisT
01-06-2010, 13:09   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
447 mesaj

ee arkaslar yazıp bidaha bakmasısnz yaa ...