Yeni format attım. Bilgisayarım şu an tertemiz ve gerekli programları yükleyip(Opera,Gom Player ,Messenger vs..) bunları DVd ye yedeklemek istiyorum. Yani bi daha format atma derdi kalmasın o dvd yi taktığımda ilk haline dönsün. böle birşey mümkün müdür? image almaktan falan bahsettiler tam anlamadım
win 7 Premium Yedekleme
denetim masasında işlem merkezini açın. Orada yedekleme seçeneğini görürsünüz, NFTS dosya sistemiyle biçimlendirdiğiniz bir diske veya dvd'ye sistem görüntüsü oluştur seçeneğini kullanabilirsiniz
Evet mümkün ,benim kullandığım program acronis true image home .1.5 yıldır bilgisayarıma format atmıyorum dvd yi takıp bilgisayarı 15 dakikada eski haline çeviriyorum ama güncellemeleri yüklemek biraz vaktimi alıyor 1,5 yıl önceki yazılımlar olduğu için .bunun çaresi var internette yeterli kaynak var araştırırsanız ulaşacağınıza eminim
Tek dvd ile işimi halledebilir miyim . yedeklenecek halinin boyutu ne kadar bunu nasıl öğrenebiliyorum yedeklemeye başlamadan önce
Ben iki dvd ile hallediyorum işimi, sistemin tamamını dvd ye aktarıyor sistem ne kadar boyuta sahipse ona göre dvd gerekiyor. aslında illa dvd ye gerek yok tam bilgim yok ama harddiske de kaydedebilirsin recovery i
tek dvd ile halletmen çok zor, zaten windowsun yalın hali bile sanırım 3.5 gb ı buluyor, bir de sonradan yüklediğin programları ve dosyaları eklersek sen düşün. en iyisi harici disk bence
Acronis True Image Home 2010 programını kullanarak DVD'ye yedeklemeye karar verdim harici hdd'm olmadığı için.kaç dvd olursa artık . bu programın açık anlatımını bilen yardım edebilir mi
Yeni kurulmus bir pcde tek dvd olayi münkün
sistem geri yükleme kapatilmali
Sistem icinde muzik, vidyo, resim olmasin
Gerekli update ve antivirus kullandiginiz programlari kurun güncellemelerini yapin
sisteme sakin oyun falan kurmayin
bu sekilde tek dvdye sistem yedegi aliniyor gerci en azindan birde kurtarma cdsi yapilacak ama ona zaten herhangi bir yedek ekleme sansi yok.