bu sorunu nasıl aşabilirim
Win 7 puanlama Hatası..! [Çözüldü]
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj
matrax-38Yanlış ekran kartı sürücüsü kurmuşsunuz.Bende bi keresinde farklı sürücü kurmuştum bu hatayı verdi ordan biliyorum.hiç bi driver kurmadım ki kendi otomatik tanıdı neyse bi güncelleyim driveri tşk ederim
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
62 mesaj
Arakadaşım tam 4 bilgisayara win 7 7100 RC kurdum hiçbirinde problem yaşamadım. Aygıt yöneticisinden donanımlarını güncelle. Ayrıca win updateyi kontrol et güncelleme varsa yükle
e2008hiç bi driver kurmadım ki kendi otomatik tanıdı neyse bi güncelleyim driveri tşksanrım sen daha güncellemeler tamamlanmadan puanlandırma yapmışsın tekrar dene düzelecektir
dostum bende de aynı sorun oldu. aynı hata msj'nı aldım. sorun matrax-38 arkadaşımın ddiği gibi ekran kartın driver'dan kaynaklanıyor. ben 8400g ekran kartı için microsoft update'den driver'ı otamatik yükledim ve bu hata meydana geldi. bu driverı kaldırması zor oldu ama vista driver'ını vista uyumlu yaparak tekrar kurdum ve sorun ortadan kalktı. puanlamayaıda başarılı şekilde yaptı. uygun ekran kartı driver'nı kurmanı öneririm.
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj
windows 7 cd sini tak onar sistemi birde öyle dene
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj
matrax-38Yanlış ekran kartı sürücüsü kurmuşsunuz.Bende bi keresinde farklı sürücü kurmuştum bu hatayı verdi ordan biliyorum.ekran kartını güncelledim problem düzeldi tşkler
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
internet bağlantısı olmasaydı ne olacaktı !!!